Universitatea Craiova a fost primită în Liga a II-a!

Ultima actualizare:

    Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie
Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie

Comisiile FRF au decis ca Universitatea Craiova, echipa lui Mititelu, să fie primită în al doilea eşalon, după ce analizarea acestui caz a fost amânat de trei ori.

“Nu e o surpriză. Ar fi culmea să ne bucurăm pentru o situaţie normală. Vrem să promovăm, dar nu promit, după atâţia ani în fotbal, în care am păţit atâtea, mi-e teamă să mai spun ceva. Totuşi, nu concep să jucăm doi ani în liga a doua. Nu avem cel puţin deocamdată un lot care să defileze ca-n 2005, dar ne vom bate. Probabil că până în retur o să ne mai revenim financiar şi vom fi şi mai puternici.

Voi lăsa echipa Olguţei în pace dacă renunţă la numele Universitatea. Dacă nu, până în etapa a 7-a vor fi excluşi din campionat. Aţi văzut ce face TAS-ul, nu se joacă. Acum este momentul să vedem cât de mult şi-au dorit oltenii întoarcerea adevăratei echipe a lor, să fie alături de noi. Dacă doamna Primar foloseşte un singur teren de antrenament şi mie mi-l dă pe al doilea consider că lucrurile chiar sunt în regulă. Dacă Primarul nu-mi pune beţe în roate în doi ani pot face o echipă să mă lupt în Liga 1. Aştept să văd cât de olteancă e”, a spus Adrian Mititelu la Radio GSP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net