Gabriel Enache, supranumit "lupul alfa" de copechiperii săi de la FCSB, a pus punct mariajului cu Mădălina, dar sta l-a costat. Judecătorii au stabilit valoarea pensiei alimentare pe care acesta trebuie s-o dea în fiecare lună pentru fetița lui, rămasă în grija mamei.


Viața fotbalistului Gabriel Enache a fost mai ceva ca-n filme. S-a amorezat de o altă femeie, în timpul căsniciei cu Mădălina, căreia i-a jurat credință eternă, și nu a mai văzut nimic în fața ochilor. Nu i-a păsat nici măcar că soția lui a aflat, ba chiar s-a grăbit cu divorțul, mai ales că amanta a rămas și ea însărcinată între timp.

 

“Nu cred că o să fie un divorț pe cale amiabilă deoarece el nu vrea să dea copilului pensia alimentară. Fetița este acum la bunici, are de toate la ei. De când este acolo, el nu se interesează de soarta sa”, declara Mădălina Enache pentru Click! în primăvara acestui an. 

Iată că divorțul s-a pronunțat, Mădălina va reveni la numele de fată, iar fotbalistul va fi obligat să plătească o pensie alimentară de aproape 2.000 de euro pe lună, asta deși refuza categoric această viitoare idee înainte să fie obligat de instanță.

Mădălina a aflat de la televizor de vizitele nocturne făcute de fotbalist la locuința amantei, încărcat cu cadouri. Femeia nu s-a putut stăpâni şi a răbufnit: "Toţi plătim pentru greşelile pe care le facem. Mereu am sperat că se va schimba, dar se pare ca nu s-a întâmplat. Cel mai rău îmi pare de fetiţă, pentru ca o iubesc şi nu aş fi vrut să fie târâtă prin aşa ceva. Eu nu mai ştiu când am primit ultima oara ceva (n.r.cadouri). Nici măcar de Crăciun. De Sărbători mi-a spus că pleacă cu băieţii şi s-a întors abia a doua zi. A plecat, nu a pus nimic sub brad la noi", a mărturisit Mădălina Enache în urmă cu câteva luni. 

 

 

loading...
Loading...