UPDATE S-a decis soarta Rapidului! Echipa a intrat în faliment

Ultima actualizare:

    Valerii Moraru, patronul Rapiduluifoto: moldova.org
Valerii Moraru, patronul Rapiduluifoto: moldova.org

Giuleştenii au aflat astăzi că formaţia lor a intrat în faliment. Astfel, Rapid nu va mai continua în Liga I şi va fi trimisă în ultimul eşalon.

UPDATE Astăzi ar fi trebuit să se judece cererea giuleştenilor de suspendare a falimentului, dar oficialii au greşit instanţa. Ei ar fi trebuit să depună cererea la Curtea de Apel, dar s-au adresat Tribunalului Bucureşti, iar judecătoarea şi-a declinat competenţa.

Astfel, clubul va rămâne în faliment şi rapidiştii vor trebui să depună o altă cerere de suspendare. Termenul va fi stabilit în toamnă.

Echipa nu va mai juca în Liga I, iar LPF analizează ce se va întâmpla cu banii cuveniţi clubului din drepturile tv.

La secţia a 7-a civilă de la Tribunalul Bucureşti se judecă apelul introdus de oficialii Rapidului la decizia de pronunţare a falimentului (14 iunie). Dacă se menţine hotărârea iniţială, Fotbal Club Rapid SA se va dizolva, iar un lichidator judiciar va vinde tot ce mai e de vândut din patrimoniul clubului. Dacă la apel rapidiştii vor avea succes, se va continua planul de reorganizare al clubului aprobat în procedura de insolvenţă, iar echipa va juca în Liga I. La fel de posibilă e şi o amânare, ceea ce ar prelungi incertitudinea.

La ProRapid se antrenează în aceste zile o serie de fotbalişti ca Ovidiu Herea, Ştefan Grigorie, Ricardo Cadu sau Alex Ioniţă I, cu toţii aşteptând decizia de astăzi a Tribunalului pentru a vedea pe ce drum o apucă. De altfel, prosport.ro a dezvăluit că nici antrenorul Dan Alexa şi preşedintele Dinu Gheorghe n-au semnat contracte cu Rapid sau cel puţin lichidatorul judiciar Aurel Brihac n-a avizat aceste contracte, conform legii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net