Usain Bolt a renunţat la gândul de a deveni fotbalist profesionist

Ultima actualizare:

    Usain Bolt își dorea să joace fotbal într-un campionat profesionistFoto: EPA
Usain Bolt își dorea să joace fotbal într-un campionat profesionistFoto: EPA

Deținător al recordurilor mondiale la 100 m și 200 m, Usain Bolt a anunţat că a renunţat la ideea de a deveni fotbalist profesionist şi că se va dedica unei cariere de om de afaceri.

Jamaicanul a avut câteva încercări de a se legitima la echipe de fotbal, ultima în Australia, însă n-a primit nicio ofertă serioasă. "A fost o bună experienţă, Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar pista şi terenul sunt diferite, însă a fost amuzant cât a durat. Viaţa de sportiv s-a terminat. Mă voi îndrepta către diferite afaceri, am multe lucruri în pregătire. Vreau doar să aleg dintre diverse lucruri şi să devin om de afaceri", a declarat jamaicanul de 32 de ani pentru Reuters.

Octuplu campion olimpic în probele de sprint, Bolt a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, Africa de Sud, Norvegia şi Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net