Valentin Mihăilă: ”Am mai trăit la Parma să avem 2-0 și să fim egalați”

Ultima actualizare:

    Valentin MihăilăFOTO: Sportpictures.eu
Valentin MihăilăFOTO: Sportpictures.eu

Valentin Mihăilă a declarat, joi seară, la Pro TV, că a trăit şi la Parma o situaţie asemănătoare cu cea de la meciul României cu Macedonia de Nord, scor 3-2, la care tricolorii au fost egalaţi de la 2-0 la 2-2.

“Sunt bucuros că am reuşit să marchez la debut. Am intrat cu atitudine, cu determinare, cum am făcut şi în Italia. Până la urmă sunt cele trei puncte la noi şi asta e tot ce contează. Bănuiam puţin când am văzut că nu a făcut niciun clip cu noi la şedinţa tehnică. Ne-am bucurat toţi când l-am văzut în vestiar. Sunt bucuros că am scăpat de problema cu care ma început anul. Mai am şi acum puţine dureri, dar totul este sub control. Avem mult de muncă, acum trebuie să ne gândim doar la meciul cu Germania şi să scoatem punct sau puncte.  Un vis devenit realitate ar fi pentru mine, mereu mi-am dorit să joc la un turneu final, un Campionat European sau Mondial cu echipa naţională. Trebuie să analizăm greşelile din această seară şi să vedem ce putem obţine cu Germania. Am mai trăit asta în Serie A, la Parma, 2-0, 2-2. Pe final m-am speriat puţin, am crezut că am scos jucătorul din ofsaid”, a spus Mihăilă.

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022. Naţionala tricoloră a condus cu 2-0 şi a fost egalată apoi cu goluri înscrise într-un interval de două minute, dar Ianis Hagi a reuşit să aducă victoria înscriind spre final.

Au marcat Florin Tănase ’28, Valentin Mihăilă ’50 şi Ianis Hagi ’86 pentru tricolori, respectiv Ademi ’82 şi Trajkovski ’83 pentru oaspeţi. Pentru Tănase, Mihăilă şi Hagi, sunt primele goluri la naţionala mare. În minutul 90+3, Ademi a trimis încă o dată mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net