Valerii Moraru a început curăţenia la Rapid

Ultima actualizare:

    Rapidiştii se încurcă unii pe alţii în timpul meciuluiFoto: Răzvan Păsărică
Rapidiştii se încurcă unii pe alţii în timpul meciuluiFoto: Răzvan Păsărică

Valerii Moraru a venit la Rapid cu puţini bani, dar cu multe idei. Din păcate pentru feroviari, majoritatea dintre acestea-s fixe şi nu neapărat bune.

Cea mai mare problemă a patronului basarabean n-a fost plata salariilor şi a datoriilor sau întărirea echipei, ci concedierea unor angajaţi. Acesta şi-a alcătuit o listă neagră, cu capete de listă preşedintele Manea şi antrenorul Ganea, şi a aşteptat momentul potrivit. Acesta a venit imediat după înfrângerea urâtă de la Galaţi, 0-2 cu Oţelul. Ieri de dimineaţă, Moraru s-a trezit cu concedierile în cap.

Primul preaviz l-a primit directorul de imagine, Lucian Ionescu, iar verbal, preşedintele Manea. Urmează antrenorul principal, cu care boss-ul de la Azuga Waters n-a fost împăcat de la momentul numirii sale. Pe lângă înfrângerea cu moldovenii, care a dus Rapidul pe loc retrogradabil, Ganea a făcut şi el greşile lui, care au dat apă la moară patronului.

Acesta s-a certat cu Pancu, pe care l-a deposedat de banderola de căpitan, oferită apoi lui Bornescu. Motivul oficial e unul de superstiţie: cu portarul căpitan, giuleştenii au obţinut patru puncte din cele cinci pe care le au acum. În aceste condiţii, fără o victorie cu „U” Cluj, etapa viitoare, sub Grant, Ganea e şi el istorie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net