Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae l-au criticat pe finanţatorul Valerii Moraru, susţinând că vrea să câştige imagine şi să se îmbogăţească de pe urma „vişiniilor” şi-n plus îi favorizează pe jucătorii străini. Acesta dă de înţeles că cei doi sunt preocupaţi doar să-şi recupereze datoriile.


Săpunaru a explicat că fotbaliştii de alte naţionalităţi au lefuri mai mari şi tot felul de bonusuri faţă de cei autohtoni, ei având „calitatea” de a fi aduşi de către fiul lui Moraru. Mai mult, patronul e acuzat că nu a investit deloc. De partea sa e şi Daniel Niculae, care a afirmat că echipa se putea autofinanţa, bugetul fiind asigurat din drepturile tv. Ambii îi cer omului de afaceri să părăsească formaţia. Replica pentru ei a fost dură. „După ce echipa a retrogadat, toţi străinii, în semn de solidaritate, au decis să acorde o mână de ajutor şi au renunţat benevol la ultimul salariu din contract, cel aferent lunii iunie, mai puţin câteva glorii, printre care se număra şi cei doi care au criticat vehement tot ce facem noi la Rapid”, a precizat finanţatorul.

Apoi, a “tunat”: “Au declarat că vin la Rapid doar dacă au salariile la nivelul celui mai mare străin plus un euro. E adevărat că mai au de încasat…ei nu au renunţat la ultimul salariu din iunie. În această situaţie financiară dificilă, ar fi fost corect să renunţe, mai ales că nu au mai activat la Rapid”.

valerii-moraru-.jpg

Patronul Rapidului îi acuză pe cei doi foşti jucători că au dorit să se îmbogăţească în ultimul an în Giuleşti

Moraru a mai anunţat că ar pleca imediat de la club, dar nimeni nu ia o echipă ce consumă 150.000 de euro lunar plus taxe şi ale cărei datorii din urmă sunt de trei milioane de euro. Acesta l-a “înţepat” pe Niculae şi pentru lipsa de la un eveniment de caritate, desfăşurat la şcoala pe care a absolvit-o, când a anunţat cu zece minute înainte că nu mai vine şi a prejudiciat astfel imaginea Rapidului.

 

 
 
Loading...