Nici dacă cel mai mare dușman al dinamoviștilor ar fi scris scenariul vânzării lui Dinamo, lucrurile nu ar fi ieșit atât de prost pentru ”câini” cum se întâmplă în realitate. Acum din această piesă tocmai s-a încheiat ”actul spaniol”, în care clubul a rămas tot la actorul principal, Ionuț Negoiță.


Omul de afaceri a descoperit cel mai greu leu din istorie. Greu pentru că, deși declarativ atât vrea pentru a scăpa de clubul la care, așa cum a mărturisit, nu mai investește de anul trecut, de fapt în spatele lui se ascund cel puțin 4 milioane de euro datorii care trebuie plătite de cumpărători. Purtate de-a lungul a aproape două luni, negocierile cu fondul de investiții spaniol cu care i-a făcut cunoștință Ioan Andone au eșuat, iar de două zile curg acuzațiile de neseriozitate dintr-o parte în alta. Pe de o parte, Ioan Andone spune că: ”Nu prea am înţeles. Joi ajunseseră la un acord. Eu am declarat că totul e în regulă, pe urmă am văzut că spaniolii nu-şi asumă bancruta frauduloasă şi că nu au prezentat garanţii. Eu cred că până la urmă nu a vrut să vândă. Din păcate, cine pierde... O să piardă Dinamo”, a spus el la Telekom Sport.

De partea cealaltă, Ionuț Negoiță a declarat pentru ”Gazeta Sporturilor”: ”Repet și-o s-o spun de o mie de ori dacă e nevoie: dau clubul pe 1 leu, vreau ca oamenii serioși să se implice, suporterii, dar să nu fim luați peste picior! Pe românește, fără perdele de fum, OK? Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri”, a declarat omul de afaceri.
Cert e că acum situația este la fel de încurcată ca la începutul anului, suporterii fiind singurii care țin în viață acest club. Cât or mai putea și ei…

 
 
Loading...
Citeste tot despre: