Vedete-s doar pe hârtie, pe teren sunt... «puşcărie»

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica a venit în Liga 1 cu gânduri de Euro, dar nu a putut marca împotriva Concordiei Chiajna şi a celor de la FC VoluntariFoto: Sportpictures.eu
Ciprian Marica a venit în Liga 1 cu gânduri de Euro, dar nu a putut marca împotriva Concordiei Chiajna şi a celor de la FC VoluntariFoto: Sportpictures.eu

Steliştii visează la titlu, însă au fost umiliţi de codaşa Voluntari, 1-3. De la reluarea campionatului, oamenii care ar fi trebuit să aducă victorii pe bandă rulantă, de fapt au construit eşecul. Ciprian Marica, Mihai Pintilii, Alex Bourceanu şi Gabi Tamaş au fost prezentaţi drept careul de aşi al campionilor. Realitatea însă stă altfel.

Primul nu a marcat deloc, deşi e atacant pur-sânge, mijlocaşii nu participă la faza de construcţie, iar fundaşul nu dă pic de siguranţă apărării. „Au lăsat de dorit... Nu am jucat nimic, nu am luptat şi elevii mei au luat meciul ca fiind foarte uşor, deşi i-am avertizat că nu e aşa. Vă asigur că-şi vor schimba atitudinea, dacă nu, vor sta mult timp prin tribună”, a tunat Reghe la finalul înfrângerii ruşinoase cu Voluntari. Şi, într-adevăr, vedetele sale au dezamăgit. Click! a făcut o scurtă analiză a prestaţiei fiecăreia.

Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Gabi Tamaş
Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Gabi Tamaş
  • Ciprian Marica. Adus ca principala armă în atac, numele său nu a apărut pe tabela de marcaj în cele două jocuri de la reluarea competiţiei interne. Forma slabă a fost remarcată şi de fanul său numărul unu, patronul Gigi Becali, care vrea să pună presiune pe omul care odată era şi liderul naţionalei. Omul de afaceri l-a readus pe Tade în lot, cel care s-a pregătit toată iarna singur, şi acum Marica are concurenţă pe post. Dacă în ultima etapă din sezonul regulat nu va înscrie, Ciprian s-ar putea trezi ca rezervă în play-off.
  • Mihai Pintilii. La scorul de 1-1 cu Voluntari, antrenorul a mutat şi a mizat mai mult pe ofensivă, iar Pintilii a ajuns în poziţia de fundaş central. În acest post a avut una dintre cele mai slabe prestaţii. În minutul 89, Kone a plecat în cursa pentru gol şi primul adversar a fost chiar Pintilii, stelistul fiind depăşit lejer. El nici măcar nu a faultat pentru a-l opri pe african, iar la golul doi l-a lăsat pur şi simplu să puncteze, oprindu-se inexplicabil din cursa de urmărire.
  • Alexandru Bourceanu. A revenit după o pauză mai lungă şi a rezistat doar o repriză în jocul cu elevii lui Ganea. A jucat slab, iar Reghe l-a caracterizat: „Aveam nevoie de posesie, de oameni care să recupereze mingea şi să pună în valoare ofensiva... Nu doar Bourceanu, ci cei mai mulţi dintre jucători nu s-au ridicat la nivelul pe care ni-l dorim. Vom învăţa din aceste greşeli. A fost un accident”.
  • Gabi Tamaş. “Stâlpul” apărării a fost într-o pasă proastă. A făcut cuplu cu Pintilii şi amândoi au fost ridiculizaţi de Kone. La prima fază, după ce colegul său a fost depăşit, a venit să-l întâmpine pe adversar, însă a fost la fel de uşor lăsat în urmă. În prelungiri, în minutul 90+4, atacantul a trecut printre Tamaş şi Pintilii, cei doi apărători fiind din nou pe post de jaloane. “Am avut multe ocazii şi nu am marcat. Fotbalul e nedrept. Mergem înainte, nu e un capăt de ţară”, s-a scuzat apărătorul de 32 de ani. 
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net