Verdict medical crunt pentru Helmuth Duckadam: își va pierde genunchiul stâng

Ultima actualizare:

    Helmuth Duckadam crede că ştie care e problema la FCSBFoto: Click!
Helmuth Duckadam crede că ştie care e problema la FCSBFoto: Click!

Helmuth Duckadam ajunge din nou pe masa de operații din cauza genunchiului stâng. Doctorii i-au spus că nu există altă șansă decât o intervenție chirurgicală, prin care i se va înlocui în întregime genunchiul stâng, cu o proteză.

Miercuri dimineață (21 februarie), Duckadam a mers la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a fi supus unui consult medical amănunțit. Din cauza problemelor cu piciorul, nu a mai putut merge alături de delegația FCSB la Roma, iar azi, 22 februarie, fostul portar al Stelei s-a întors la spital, scrie gsp.ro.

"De ce nu sunt în Italia? Am probleme, nu s-a întâmplat nimic altceva. Trag de supărările pe care le am cu genunchiul stâng de vreo trei ani, dar, din păcate, trebuie să mă operez. Voi suferi o intervenție la genunchi pentru că am dureri foarte, foarte mari. O să-mi schimbe cu totul genunchiul. E terminat și o să-mi pună o proteză! Am tot sperat că nu o să fie nevoie de asta, dar se pare că nu e altă soluție. Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea și să merg din nou la bisturiu", a declarat Duckadam, în exclusivitate, pentru sursa citată.

După ce a fost investigat de mai mulți specialiști, Helmuth Duckadam a înțeles că nu există altă soluție decât o nouă operație: "Domnul Duckadam are nevoie de operație. E una destul de grea, nu e chiar așa simplă. Practic, i se înlocuiește genunchiul, care este afectat de artroză. Va fi schimbat cu unul de titan. Intervenția durează maximum două ore, dar e grea. Eu îl voi opera, asta dacă nu se răzgândește între timp", spune Gheorghe Ioan Popescu, șeful Clinicii de Ortopedie și traumatologie a Spitalului de Urgență Floreasca.

Helmuth Duckadam este președintele de imagine al vicecampioanei, cel căruia i se datorează cea mai mare performanță a România în fotbal: câștigarea, în 1986, a Cupei Campionilor Europei, cu Steaua.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net