Veste buna pentru jucătorii de la Chelsea. Eva se întoarce!

Ultima actualizare:
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Medicul Eva Carneiro va reveni la echipa Chelsea, după ce a fost criticată de Jose Mourinho, astfel că doctoriţa ar urma să se ocupe din nou de jucătorii formaţiei engleze pentru prima oară de la 8 august.

Carneiro nu a mai fost la baza clubului Chelsea de la mijlocul lunii august. În schimb, fizioterapeutul Jon Fearn a continuat să lucreze cu prima echipă.

În data de 14 august, tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, declara că medicul Eva Carneiro şi fizioterapeutul Jon Fearn nu se vor afla pe bancă la un meci cu Manchester City, dar că asta nu înseamnă că nu se vor mai afla deloc alături de echipă.


    Jose Mourinhofoto: click
Jose Mourinhofoto: click

Jose Mourinho îi consideră pe cei doi vinovaţi pentru faptul că Chelsea a evoluat temporar în nouă jucători la o partidă cu Swansea City. Chelsea avea un jucător mai puţin pe teren, Courtois fiind eliminat, în momentul în care Eden Hazard a rămas întins pe gazon după un contact cu Sigurdsson. Eva Carneiro şi Jon Fearn s-au grăbit să îi acorde îngrijiri lui Hazard, Chelsea rămânând temporar în nouă jucători. Mourinho a avut o reacţie nervoasă faţă de cei doi, în timp ce aceştia îi acordau îngrijiri lui Hazard.

Caneiro, în vârstă de 41 de ani, aflată la Chelsea din 2009, nu a mai avut voie să stea pe bancă, să asiste la antenamente şi nici să intre în hotelul jucătorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net