Veste bună pentru Răzvan Lucescu: Comisia de apel a federaţiei elene a anulat depunctarea lui PAOK

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu e antrenor la Xanthi din 2014Foto: Click
Răzvan Lucescu e antrenor la Xanthi din 2014Foto: Click

Comisa de apel a Federaţiei Elene de Fotbal a anulat cele trei puncte retrase echipei PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, după incidentele de la meciul cu Olympiacos Pireu.

Mai mult, formaţia din Salonic va putea juca diseară derbiul cu AEK Atena, cu spectatori în tribunele arenei Toumbas.

Comisia a menţinut însă pierderea meciului cu Olympiacos la masa verde şi amenda de 30.000 de euro.

PAOK anunţă că va contesta şi această decizie.

După hotărârea Comisiei de apel, PAOK urcă pe locul 2, cu 52 de puncte, după 24 de etape. AEK e lider, cu 54, iar Olympiacos este pe locul 3, cu 50 de puncte.

Comisia de disciplină a ligii de fotbal din Grecia a decis, luni, pierderea partidei, depunctarea şi amendarea echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, ca urmare a incidentelor care au dus la nedisputarea meciului cu Olympiacos.

Liga hotărâse ca Olympiacos să fie declarată câştigătoarea cu 3-0 a partidei de luna trecută, iar PAOK să fie penalizată cu trei puncte şi amendată cu 30.000 de euro. De asemenea, echipa lui Răzvan Lucescu trebuia să dispute două meciuri fără spectatori.

În data de 25 februarie, antrenorul formaţiei Olympiacos Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie, înainte de ora programată pentru startul jocului cu PAOK. După acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţit rău şi a fost transportat la spital. Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net