Vești proaste pentru rapidiști. Pancu își anunță retragerea

Ultima actualizare:

    Daniel Pancu
Daniel Pancu

Veteranul Rapidului susține că nu va mai juca încă un sezon, chiar dacă organismul încă îl ajută.

Ajuns la 40 de ani, Daniel Pancu susține că se simte ca la prima tinerețe. Marchează pe bandă rulantă în meciurile Rapidului din liga a patra, dar, cu toate astea, spune că nu vrea să forțeze, astfel că se gândește serios că returul va fi ultimul jucat pentru el, apoi va ”agăța ghetele-n cui”.

Academia Rapid a luat-o de la zero –din liga a patra- și se luptă pentru promovare cu Steaua lui Marius Lăcătuș, echipa care reprezintă Clubul Armatei. Giuleștenii au șanse reale la promovarea în liga a treia, performanță care i-ar putea ”prinde„ fără sufletul echipei, Daniel Pancu. Veteranul ”vișiniilor”, ajuns la 40 de ani, a mărturisit recent că se gândește foarte serios la retragere, deși, în momentul de față forma fizică îi permite să mai joace măcar un sezon.

” Pasiunea nebună pentru Rapid m-a făcut să revin. A venit iniţiativa primarului de la Sectorul 1 al Capitalei, am răspuns prezent, am venit cu sufletul. Eu consider că Rapid, Steaua, Dinamo, U Cluj, Timişoara, Craiova sunt echipele care vor reda farmecul fotbalului românesc. Acum, campionatul românesc suferă, interesul este scăzut, nivelul e scăzut. Acum se redresează puţin lucrurile, pentru că vin tineri talentaţi. E acelaşi lucru atunci când înscriu un gol cu Venus sau cu Steaua, e acelaşi lucru”, a precicat mijlocașul, apoi a făcut anunțut care, cu siguranță, i-a întristat pe rapidiști:„ Voi duce acest an până la capăt, pentru că asta ne-a fost înţelegerea la începutul. După acest sezon... aproape sigur va veni momentul să mă retrag”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net