Vezi în ce ligă va juca Steaua lui Lăcătuş!

Ultima actualizare:

    Marius  Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Noua echipă de fotbal a celor de la CSA Steaua, formaţie ce va evolua din acest an, va intra în liga a patra, deşi mai mulţi specialişti au anunţat că va activa din al cincilea eşalon.

"Dacă vom îndeplini criteriile necesare pentru a juca în liga a 4-a, vom juca în liga a 4-a. Cred că la criterii intră palmaresul, tradiția, baza sportivă, mai multe lucruri. Există un text de regulament, nu cred că ar risca cineva să facă loc echipei într-o ligă în care nu corespunde" a declarat Lăcătuş la Digi Sport.

"Echipa poate juca în Liga 1, dar nu în cupele europene, dacă va fi în continuare a Armatei la momentul repespectiv. Noi fixăm lucruri frumoase, dar să vedem în momentul în care ajungem în liga a doua sau a treia. Să existe oameni care să investească și să fie societate pe acțiuni" a mai spus el.

Lăcătuş a anunţat că nu e supărat pe Gigi Becali, deşi finanţatorul Stelei l-a atacat după ce "Fiara" a preluat echipa Armatei: "Nu am nicio problemă cu el, cel puțin din partea mea. Nu prea cred eu în lucrurile astea (n.r. Gigi Becali vrea să cumpere Metaloglobus). Voi chiar credeți așa ceva vreodată? Probabil are sfătuitori buni și de aia a luat această hotărâre, dar eu nu cred asta. Viitorul echipei (n.r. patronate de Gigi Beali) depinde în cea mai mare măsura de deciziile din aceste procese și în cea mai mare ce vrea să facă Gig Becali în continuare. Daca mai e dispus să sponsorizeze, să țină echipa sau nu. Nu cred totuși că va renunța foarte ușor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net