Vezi ce-a spus Balotelli după primul său gol la Mondiale! Toate reacţiile după Anglia - Italia!

Ultima actualizare:

    Mario Balotelli
Mario Balotelli

Reprezentativa Italiei a învins,, la Manaus, cu scorul de 2-1 (1-1), selecționata Angliei, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei D a Cupei Mondiale din Brazilia. Pentru Italia au marcat Marchisio '35 și Balotelli '50, iar pentru Anglia a înscris Sturridge '37.

Căpitanul englezilor, Steven Gerrard, a declarant la finalul partidei de la Manaus că jucătorii englezi au dat totul în meciul cu rivalii din Peninsulă.

"Italia este o echipă bună, dar nu ne-a surprins. Au pus o intensitate în unele momente și nu am putut trece peste. Am dat totul, fiecare a muncit foarte mult. Am avut ocazii, dar trebuie să încercăm să le și finalizăm. A fost greu, nu contează condițiile meteo, mereu este greu cu Italia", a declarat Gerrard.

Selecționerul Roy Hodgson a lăudat evoluția jucătorilor săi și s-a declarat încrezător pentru celelalte partide din grupa D, informează presa engleză, preluată de Mediafax.

"Am făcut un meci bun și am jucat foarte bine în repriza secundă, credeam că vom învinge sau măcar vom egala. În schimb a venit o înfrângere greu de acceptat. Aceasta a fost cea mai bună partidă de când sunt eu selecționer. Am pierdut în fața unei echipe bune, dar sunt încrezător pentru celelalte meciuri", a spus Hodgson.

Citeşte restul ştirii pe cm. dolce-sport.ro

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net