Fostă jucătoare de fotbal la FC Oneşti, GEORGIANA ONEA a decedat la vârsta de 21 de ani, în urma unei maladii rare... În iulie 2018, aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală în Italia, însă în 17 ianuarie 2021 a pierdut lupta cu boala. Tristul anunț a fost făcut de către Federaţia Română de Fotbal.


Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al forului de la București se precizează: "Federaţia Română de Fotbal şi Liga 1 Feminin regretă dispariţia jucătoarei Georgiana Onea, care a decedat în data de 17 ianuarie 2021, la doar 21 de ani. Georgiana Onea a jucat la echipa de fotbal feminin FC Oneşti până în anul 2017, când a suferit o accidentare la gleznă. În urma investigaţiilor relizate la acel moment, tânăra jucătoare a primit un diagnostic crunt: Sarcomul Ewing, un tip rar de cancer osos. Federaţia Română de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor”.
În ultima vreme, echipele feminine de fotbal din țara noastră au mai cunoscut astfel de tragedii. În 24 decembrie anul trecut, jucătoarea Alice Cociuba, de la Piroş Security Arad, a decedat la doar 21 de ani, după ce automobilul condus de ea a fost acroșat de un tren în Ineu, iar în octombrie trecut a încetat din viață, răpus de COVID-19, Florin Bugar (48 de ani), care era selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal U19 şi antrenor al echipei arădene.

 
 
Loading...