Victor Piţurcă şi-a ales succesorul la echipa naţională

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, că antrenorul cel mai potrivit să îi ia locul în funcţia de selecţioner al echipei naţionale este Ladislau Boloni.

"Dacă după mine vine Loţi, aş avea cea mai mare satisfacţie. Sper din tot sufletul să fie aşa şi chiar să vină atunci când îmi termin eu treaba. Pentru echipa României, oricând un om atât de valoros şi experimentat ar fi mai mult decât util. De fiecare dată şi-a demonstrat valoarea, oriunde şi în orice funcţie. Plus că munceşte şi el toată ziua pentru fotbal", a spus Piţurcă.

Întrebat dacă există persoane din fotbal de care îi este dor, alături de care ar vrea să stea mai mult de vorbă, la o cafea, Piţurcă a răspuns că şi-ar fi dorit să discute mai mult cu tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu: - În general cam stau de vorbă cu toţi oamenii care îmi sunt dragi. Vorbesc des cu nea Imi, vorbesc mult şi cu Puiu Iordănescu, cu toţi colaboratorii mei, antrenorii de la naţională. Îmi face mereu plăcere să vorbesc cu foştii mei colegi Tudorel Stoica, Loţi Boloni sau Bărbulescu. Dacă mă gândesc mai bine, da, îmi lipseşte cineva cu care aş sta mai mult de vorbă. Mircea Lucescu. Mereu o discuţie cu Lucescu îmi face plăcere. Este un om valoros si autentic de fotbal total. Vede acest sport în mod cu totul special şi-l vorbeşte din sânge".

Selecţionerul Victor Piţurcă are contract cu Federaţia Română de Fotbal până în 2016, când este programat Campionatul European din Franţa. El a anunţat că nu doreşte că continue la prima reprezentativă, după expirarea contractului, intenţionând să preia condcuerea tehnică a unei echipe de club.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net