Fostul selecţioner nu se omoară cu firea în timpul şedinţelor de pregătire de la Al-Ittihad, salariul de patru milioane de dolari fiind câştigat destul de uşor.


Până la instalarea oficială a lui Victor Piţurcă, Al-Ittihad avea şapte victorii şi o înfrângere în campionat şi era pe primul loc în clasament. Cum aceste rezultate au fost obţinute cu un interimar egiptean, şefii formaţiei din Jeddah au ţinut neapărat să numească un principal cu CV, deşi interimarul mergea din victorie în victorie.

Arabii au alergat două luni după Victor Piţurcă şi nu s-au lăsat până când fostul selecţioner n-a semnat contractul cu ei, unul de patru milioane de dolari pentru două sezoane.

Totuşi, Piţurcă a înregistrat până acum două eşecuri şi un egal şi a căzut pe locul patru în campionat! În ciuda acestui parcurs slab, fostul selecţioner nu pare deloc îngrijorat, iar implicarea în timpul şedinţelor de pregătire e minimă.

Site-ul kooora.com a publicat un filmuleţ video de zece minute de la ultimul antrenament al celor de la Al-Ittihad şi se poate vedea cum staff-ul românului, format din opt oameni, se agită de zor. 

Răchită, Neagoe şi ceilalţi le pun jucătorilor nişte centuri pentru a măsura intensitatea cu care aceştia se antrenează. Apoi, fotbaliştii sunt împărţiţi şi preluaţi de antrenorii secunzi. Pe măsura trecerii timpului, şedinţa de pregătire pare din ce în ce mai haotică. În tot acest timp, Piţurcă stă fie sprijinit pe o bară a porţii, fie izolat pe marginea gazonului şi, pur şi simplu, priveşte ce se întâmplă pe gazon, fără să aibă nicio intervenţie! Nu degeaba au apărut primele zvonuri potrivit cărora şefii de la Al-Ittihad au început să-şi piardă răbdarea cu fostul selecţioner, iar „ruptura“ se poate adânci, în cazul în care echipa îşi va continua seria fără victorii.

VIDEO AICI CU ANTRENAMENTUL PE RITMURI ORIENTALE AL LUI PIŢURCĂ

 

 
 
Loading...