VIDEO - Gafă oribilă a portarului lui Mainz! Colegul lui Maxim a uitat unde e mingea

Ultima actualizare:

    Robin Zentner a vrut să-i paseze unui coleg, dar mingea era în spate. Când s-a prins, a început panicaFoto Click!
Robin Zentner a vrut să-i paseze unui coleg, dar mingea era în spate. Când s-a prins, a început panicaFoto Click!

Germania oferă de obicei portari siguri pe ei, Neuer şi Ter Stegen fiind doart vârfurile unor goalkeeper nemţi de mare excepţie. Totuşi, chiar şi la aceste case mari se mai produc greşeli copilăreşti, doar că a făcut jucătorul lui Mainz pare de neimaginat!

Mainz a jucat sâmbătă pe tere terenul Borussiei Mönchengladbach, air echipa lui Alexandru Maxim, titular la oaspeţi, a scos un punct din această partidă. În minutul 30, la scorul de 0-0, Robin Zentner, portarul lui Mainz a oferit însă faza anului. Acesta a primit o pasă înapoi de la un coechipier, dar după ce a preluat mingea şi-a luat ochii de la balon pentru a intercepta un coleg liber în teren căruia să i-l dea mai departe. Acesta nu "îmblânzise" însă "bestia" cu suficient talent, iar când Robin a pierdut-o din observaţie, aceasta a fugit bagabonţeşte spre poara sa. Zentner nu şi-a dat seama nicio secundă şi, crezând că mingea e pe loc, exact acolo unde o preluase el, a vrut s-o paseze cu latul coechipierului interceptat între timp. Şocul şi groaza s-au instalat însă pe faţa portarului când piciorul drept a lovit în gol pasa, balonul nefiind de găsit. Acesta a început disperat căutările şi, când l-a interceptat, a zbughit-o la fugă ca să reintre în posesie. A ajuns cu o fracţiune de secundă înaintea atacantului lui Gladbach, care a văzut prostia făcută de Robin, dar care a fost departe şi n-a putut să profite la timp. Oricum, Zentner a avut ceva de furcă cu Stindl, pe care n-a putut să-l învingă în lupta corp la copr şi a avut nevoie de ajutorul unui coleg ca să respingă.

"Mingea a venit spre mine învârtită, dar am crezut că am oprit-o. M-am uitat spre Gbamin ca să i-o pasez şi mi s-a părut că e acolo pentru că am văzut cu coada ochiului ceva alb chiar nude trebuia să fie mingea. Era însă punctul de la 11 metri. Balonul plecase. M-am panicat, dar am reacţionat repede şi, din fericire, am evitat golul", a declarat acesta după meci.

Până la urmă s-a încheiat 1-1, Zentner încasând un gol de la Vestergaard, în minutul 67.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net