VIDEO: Mesajul fetei lui Mişa Klein pentru eroii de la EURO 1984!

Ultima actualizare:

    Michael Klein era căpitanul celor de la FC CorvinulFoto: Aurel Herlea
Michael Klein era căpitanul celor de la FC CorvinulFoto: Aurel Herlea

Jucătorii şi antrenorii care au calificat echipa naţională la Campionatul European din 1984 au fost sărbătoriţi la sediul la FRF, la 30 de ani distanţă după uriaşa performanţă. Printre idolii de atunci s-a numărat şi Klein, stins din viaţă la doar 33 de ani, iar fata sa le-a transmis tuturor un mesaj emoţionant.

Dominique, redactor la Look TV, a postat pe youtube un mesaj adresat tuturor celor care au scris atunci istoria la EURO 1984.

În cadrul galei au primit diplome şi plachete aniversare foştii fotbalişti printre care se numără Aurel Ţicleanu, Nicolae Ungureanu, Ion Geolgău, Dumitru Moraru, Ionel Augustin, Viorel Turcu, Gheorghe Mulţescu, Marin Dragnea, Ioan Bogdan, Ion Zare, Mircea Irimescu, Dudu Geogescu. De asemenea, componenţii stafului tehnic Mircea Rădulescu, Necula Răducanu, Nicolae Andreescu, Liviu Buluş, fostul preşedinte FRF, Mircea Pascu, fostul preşedinte al CNEFS, generalul Niculae Stan au fost şi premiaţi. Organizatorii i-au acordat o diplomă de excelenţă şi actualului selecţioner al României, Anghel Iordănescu.

Dominique a primit placheta în numele tatălui său.

De la eveniment au lipsit mai mulţi foşti internaţionali precum Mircea Rednic, Gino Iorgulescu, Ladislau Boloni, Rodion Cămătaru, Ilie Balaci, Ioan Andone, Gheorghe Hagi, Sorin Cârţu, dar şi selecţionerul României din 1984, Mircea Lucescu.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, i-a invitat pe toţi componenţii generaţiei din '84 să participe la meciul pe care prima reprezentativă îl va disputa, la 4 septembrie 2015, în deplasare, cu selecţionata Ungariei, în Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

"Aţi fost eroi veritabili, inclusiv ai copilăriei mele. Eu am spus întotdeauna că echipa naţională este mai mult decât jucătorii echipei naţionale, mai mult decât staful tehnic, mai mult decât suporterii, echipa naţională este o stare de spirit. Iar azi, dumneavoastră, sunteţi o stare de spirit. De aceea, vreau să vă invit să mergem împreună la meciul din deplasare al echipei naţionale cu Ungaria, din luna septembrie a anului viitor. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru fotbalul românesc", a spus Burleanu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net