Cupa Africii şi-a disputat aseară prima semifinală, între Coasta de Fildeş şi Congo, iar "Elefanţii" au câştigat cu 3-1 şi s-au calificat în ultimul act.


Exceptând dubla lui Bony, noua achiziţie a celor de la Manchester City, golul care a consfinţit victoria şi a spulberat toate emoţiile i-a aparţinut anonimului Wilfried Kanon. Fundaşul central în vârstă de 21 de ani putea fi însă un star al Ligii I, dacă cluburile din România îi sesizau valoarea. În 2012, pe când Kanon avea doar 18 ani, a fost adus la Gloria Bistriţa, unde a jucat un sezon. Regretatul Nicolae Manea, antrenorul său de atunci, a rămas în istorie cu nişte declaraţii senzaţionale despre african, chiar într-o confeirnţă de presă.

wilfried_kanon_5380583-mediafax_foto-radu_oltean.jpg

Wilfired Kanon, într-unul din cele 25 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul Gloriei Bistriţa în Liga I
Foto: Mediafax

Manea spunea atunci că îi pare rău că Bistriţa n-a avut bani să-l ţină la echipă, dar a vorbit şi despre defectele lui. Mai exact, Manea spunea că fotbalistul este foarte dotat din punct de vedere sexual, e căutat de foarte multe femei şi din această cauză are un randament mai scăzut. Kanon a plecat apoi la Corona Braşov şi mai departe la ADO Den Haag, olandezii propulsându-l spre echipa naţională.

Valoarea lui Kanon era certă, Dinamo ratându-l doar pentru că n-a vrut să plăească 150.000 de euro pentru el.

Vezi mai jos filmuleţul în care Nicolae Manea spune despre eroul Coastei de Fildeş că are penisul cât tancul şi face sex până nu mai poate să stea în picioare.

Loading...