Video șocant! Anamaria Prodan i-a dat una lui Dan Alexa de i-a mutat falca

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa de i-a mutat falcaFoto Captură Ecran Sport.ro
Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa de i-a mutat falcaFoto Captură Ecran Sport.ro

Scene incredibile după meciul dintre Astra și FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-2. Antrenorul gazdelor a fost lovit peste față de Anamaria Prodan la scurt timp după meci.

Nu se cunoaște exact motivul crizei, în schimb se vede bine croșeul de dreapta aplicat lui Dan Alexa. Totuși, conform celor de la Telekom Sport, Anamaria Prodan, care e impresarul antrenorului Dan Alexa, ar fi făcut o criză de gelozie pentru că tehnicianul era așteptat în parcare de o tânără.

Dan Alexa neagă că Anamaria Prodan l-a lovit

După o discuţie lungă, Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu. ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan, a scris sursa citată mai sus. 

Anamaria Pordan a urmărit meciul alături de președintele de la Astra
Anamaria Pordan a urmărit meciul alături de președintele de la Astra

Anamaria Prodan nu confirmă presupusa relație cu Dan Alexa

”Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…”, a fost explicația Anamariei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net