VIDEO Ultima filmare cu Diego Maradona. Ce gest a făcut legendarul jucător

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai mari jucători din fotbalul mondial, Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, acesta a fiind victima unui stop cardiac. Familia, apropiații și fanii îl plâng, căutând acum prin ultimele poze și filmulețe rămase cu legendarul jucător, pentru ținute de acum cu sfințenie pentru a-i păstra memoria vie.

Diego Armando Maradona a decedat, miercuri, în urma unui stop cardiac. Ultima filmare publică apărută cu Maradona a fost realizată de un vecin al marelui jucător de la periferia capitalei Buenos Aires, în momentul în care fostul fotbalist se întorcea acasă. Acesta fusese externat din spital, în urma unei intervenții chirurgicale pentru un hematom la cap.

În imaginile filmate în urmă cu mai puțin de două săptămâni, Maradona se afla pe stradă, în apropierea reședinței sale, înconjurat de patru persoane, două dintre acestea ajutându-l să meargă.

Ultimele imagini cu Maradona

Fetița vecinului care a realizat filmarea a strigat „Salut, Diego!”, moment în care Maradona, în ciuda dificultăților evidente în deplasare, s-a întors către aceasta și i-a făcut cu mâna. „Maradona m-a salutat!”, a fost reacția fetiței, care era însoțită de mama sa. „Ultima filmare cu Maradona, una sfâșietoare, în care dovedește de ce este legenda Argentinei”, a titrat publicația britanică Mirror un articol ce conținea filmulețul anterior menționat.

Maradona fusese recent operat la cap și se afla sub tratament pentru dependența sa de alcool. Din primele informaţii, acesta ar fi murit în somn, iar cauza preliminară a morţii este ”insuficienţă cardiacă acută„.

La un pacient cu cadiomiopatie dilatată, insuficienţa cardiacă cronică congestivă a cauzat un edem pulmonar acut, după cum anunţă media argentiniană. Cardiomiopatia dilatată reprezintă o afecțiune în în urma căruia mușchiul inimii nu poate pompa suficient sânge către restul corpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net