VIDEO Vezi cât de nebuni sunt fanii lui Partizan! Steaua îşi joacă calificarea în infernul de la Belgrad

Ultima actualizare:

    Toată lumea ştie cât de nebuni sunt fanii lui PartizanFoto Click!
Toată lumea ştie cât de nebuni sunt fanii lui PartizanFoto Click!

Trupa lui Mirel Rădoi a smuls un nou rezultat chinuitor pe teren propriu, 1-1 cu Partizan Belgrad, şi va tremura din nou pentru calificare în deplasare. De multe ori i-a mers bine în astfel de meciuri, dar acum totul va fi diferit având în vedere cât de nebuni sunt fanii lui Partizan. Vezi un colaj video cu cele mai tari momente ale acestora la meciurile de pe Partizana.

Cât de nebuni sunt fanii lui Partizan Belgrad ştiu foarte bine rivalele din Serbia, dar pentru români e o simplă legendă. Ştim de la televizor că Partizan - Steaua Roşie e unul dintre cele mai sângeroase derby-uri din lume, la bătaie cu Boca - River, Panathinaikos - Olympiacos, Fener - Galata, Celtic - Rangers sau Roma - Lazio. Marţea vitoare, Steaua va resimţi pe pielea ei focarul din Belgrad.

Stadionul Partizana, pe care se va juca returul din turul III preliminar, are 35.000 de locuri, dar arde la propriu de fiecare dată. Grobarii, aşa cum sunt numiţi ultraşii sârbi, sunt unii dinte cei mai de temut din zona balcanică şi fac haos de fiecare dată când se joacă cu calificarea pe masă. Îndemnul lor "Welcome to hell!", (Bine aţi venit în iad!), spune totul.

Cât de nebuni sunt fanii lui Partizan vom simţi pe pielea noastră!

Românii ştiu şi ei cât de nebuni sunt fanii lui Partizan şi steliştii care vor să facă deplasarea la Belgrad sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi. Luptele de stradă sunt la ordinea zilei în capitala Serbiei şi suporterii care vor veni de la Bucureşti trebuie să se ferească cât pot de zonele mărginaşe şi să umble în grupuri cât mai mari. Nimeni nu-i va proteja la Belgrad.

Partizan Belgrad are fani în toate ţările din fosta Iugolsavie, la meciurile de pe teren propriu venind suporteri din Bosnia, Muntenegru, Macedonia, Slovenia şi Croaţia. De asemenea, Grobarii sunt susţinut de partenerii lor de la PAOK Salonik şi CSKA Moscova, cu care sunt înfrăţiţi. În aceste condiţii, steliştii trebuie să se gândească foarte bine dacă vor să meargă la Belgrad.

Cât de nebuni sunt fanii lui Partizan se vede însă cel mai bine din filmuleţele de la cele mai tari meciuri ale lor. Vezi mai jos un colaj cu eroismele din derby-urile cu Steaua Roşie, soldate de multe ori cu oameni arestaţi sau răniţi grav. Să sperăm că Steaua nu va avea parte de aşa ceva, iar atmosfera incendiară va fi de această dată doar la figurat.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net