Viitorul l-a repatriat pe Eric de Oliveira. Brazilianul are nevoie de 9 goluri pentru a intra în istoria fotbalului românesc

Ultima actualizare:

    Constănţenii s-au cârpit şi ei în această iarnă cu jucătorul de 33 de ani revenit din QatarFoto Click!
Constănţenii s-au cârpit şi ei în această iarnă cu jucătorul de 33 de ani revenit din QatarFoto Click!

Eric de Oliveira este un brazilian îndrăgostit de România şi care e decis să rămână în istoria fotbalului nostru. Pe final de carieră, acesta s-a întors în Liga 1 unde Gheorghe Hagi i-a întins o mână de ajutor. Cele două părţi încearcă să se ajute reciproc până în 2020.

Mijlocaşul inventat de Gaz Metan Mediaş în 2007 s-a plimbat mult în carieră, acesta mixând ţările arabe cu Japonia, Ucraina şi România. Cel mai bine i-a fost până la urmă tot în campionatul intern, unde are cifre excelente: 56 de goluri în puţin peste 200 de meciuri. Şi după despărţirea de Al Markhiya, din Qatar, unde a ajuns tot de la Viitorul, s-a întors pe malul mării pentru a reintra în circuit, în Golf prinzând doar opt partide până la rezilierea contractului. „Mă bucur că am avut din nou ofertă de la domnul Hagi. Îi cunosc pe băieți și pe antrenorul care mi-a dat încredere și m-a relansat atunci când am avut nevoie de o provocare. Îmi aduc aminte de cuvintele domnului Gică atunci când am plecat: aici e locul meu, aici e casa mea. Nu m-am gândit de două ori când am avut ocazia să revin. Sper să fie într-un ceas bun”, a declarat Eric, care şi-a expus apoi planurile de viitor. Acesta vrea nici mai mult, nici mai puţin decât să ajungă cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. “E vremea să iau un trofeu, avem șanse și la titlu și la Cupă. De ce să nu ne gândim? Am un obiectiv personal, îmi mai trebuie 9 goluri ca să-l depășesc pe brazilianul Wesley. Așa cum Demollari a fost remarcat ani buni, așa vreau și eu să audă copiii mei că tatăl lor este cel mai bun marcator străin din Liga 1. Chiar dacă nu mă simt străin! Ar fi ca un trofeu!”, a declarat Eric, care are şi cetăţenia română.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net