Vine Boldrin la reunirea Stelei?

Ultima actualizare:

    Fernando Boldrin
Fernando Boldrin

Roş-albaştrii se reunesc la data de 4 ianuarie, dar Boldrin e recunoscut pentru faptul că nu vine la timp la astfel de acţiuni. Brazilianul a recunoscut că preferă să mai stea câteva zile în vacanţă, chiar dacă va fi sancţionat.

"În ziua în care urma să ia avionul spre România, îmi dădea mesaj 'plec la aeroport'. Apoi, când trebuie să plece avionul îşi închidea telefonul şi nu mai dădeam de el o zi, două. Apoi venea agentul lui, Cătălin Liţă, şi ne zicea că se mai întâmplă, că să înţelegem... Îi plăteam bilet, asta era... Sunt jucători capricioşi, pe care trebuie să-i mai înţelegi", a spus Şumudică la Digi Sport.

Antrenorul l-ar vrea înapoi pe brazilian la Astra, mai ales că Gigi Becali doreşte să-l îndepărteze de la Steaua: "L-aş lua ieri, nu azi! Pentru mine e cel mai bun mijlocaş central din ţară, de departe. Executant de lovituri libere, pierde foarte greu mingea, are pasă finală, tot ce vrei! El nu e număr 10 să joace cu spatele la poartă, îi place să vină lângă mijlocaşul central defensiv să primească mingea.

E acelaşi jucător ca Spadacio, aşa făcusem şi cu el la Rapid. E unul dintre jucătorii mei preferaţi. Din moment ce Daum spune că e singurul pe care l-ar fi naturalizat şi a fost ochit şi de Villarreal mă gândesc că are valoare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net