Joi se joacă marele derby din Emirate care i-ar putea aduce titlul tehnicianului român, la pachet cu o primă colosală din partea şeicilor.


Plecat în spaţiul arab în special să facă bani, Laurenţiu Reghecampf e în faţa unui meci de cel puţin un milion de euro. Echipa sa, Al-Wahda, e pe locul doi în campionat cu cinci etape înainte de final, iar mâine joacă în deplasare pe terenul liderului Al-Ain, care are un singur punct avans.

Cu o victorie, jucătorii lui Reghe trec în frunte şi sunt avantajaţi de program în ultimele patru runde, astfel că titlul depinde în cea mai mare măsură de rezultatul partidei de joi seară dintre Al-Ain şi Al-Wahda. Pentru gruparea lui Reghe, câştigarea campionatului ar fi o adevărată minune, în condiţiile în care Al-Wahda nu e o forţă de tradiţie în Emirate, având în vitrină doar patru titluri de campioană, ultimul în 2010.

Încă de la semnarea contractului cu Reghecampf, şeicii i-au promis fostului antrenor al FCSB-ului o primă colosală de titlu, care se învârte în jurul sumei de un milion de euro. De altfel, şefii de la Al-Wahda s-au îndrăgostit rapid de Reghe, prelungindu-i acestuia contractul la doar câteva luni de la instalare.

În acest sezon, cu românul la conducere, Al-Wahda s-a înscris în lupta pentru titlu, a câştigat Supercupa şi e în semifinalele Cupei Emiratelor. La capitolul dezamăgiri, echipa lui Reghecampf a început dezastruos Liga Campionilor Asiei, cu două eşecuri în primele două meciuri.

Loading...