Viorel Tănase, antrenor principal la FCSB! Dică nu are licenţă!

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Tehnicianul Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSB, el fiind adus de Nicolae Dică. Cel din urmă va conduce echipa, dar nu poate figura în acte ca "numărul unu" fiindcă nu are licenţă.

"Am vorbit cu Nicolae, am fost puţin surprins, e o propunere tentantă. Şi Nicolae fiind la început are nevoie de ajutor şi mi-am oferit tot sprijinul. Cred în calităţile lui şi de asta am acceptat. Am fost antrenor principal în liga a treia şi contractul mi s-a încheiat. Mâine vom avea discuţii şi vom pune totul la punct. Când auzi Steaua...nu mă aşteptam. În ultimii doi ani am antrenat la liga a treia şi nu mă aşteptam la asemenea propunere. Ca jucător am avut oportunitatea de a ajunge la Steaua, după ce am jucat un an la Dinamo, am avut discuţii de a trece în Ghencea, dar nu s-a materializat, deşi mi-aş fi dorit. Plec la luptă cu încredere şi cu un mare entuziasm", a declarat Tănase la Digisport.

Viorel Tănase, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit echipe precum Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, Oţelul Galaţi sau Cetate Deva.

"Pe Vio îl ştiu de foarte mult timp. M-am gândit la el, îi ştiu caracterul şi cred că mă poate ajuta foarte mult. Din discuţiile pe care le-am avut cred că e omul potrivit", a spus şi Dică.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net