Vlad Chiricheş, naş pentru un fotbalist din Liga 1

Ultima actualizare:

    Vlad Chiriches a fost nas la căsătoria lui Alexandru CiucurFOTO: Facebook
Vlad Chiriches a fost nas la căsătoria lui Alexandru CiucurFOTO: Facebook

Între două negocieri de contract, căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, a avut timp să năşească. El şi soţia lui, Sabrina, au devenit părinţii spirituali ai unui fotbalist din Liga 1, Alexandru Ciucur.

Pe Vlad Chiricheş şi Alexandru Ciucur îi leagă o veche prietenie. Originari amândoi din Moldova (Vlad e născut la Bacău, iar Alex la Botoşani) şi de vârste apropiate, cei doi au fost coechipieri la începuturile carierei lor, la Academia de Fotbal Ardealul. Apoi au fost transferaţi la Internaţional Piteşti, formaţie cu care au promovat în prima ligă, în 2009. Apoi, în 2010, după desfiinţarea echipei, au plecat împreună la Pandurii Târgu Jiu. Drumurile li s-au despărţit, dar prietenia a devenit din ce în ce mai puternică, astfel că acum căpitanul naţionalei a ajuns să-l cunune pe jucătorul celor de la FC Voluntari.

Nunta a avut loc în două etape. Prima a avut loc în luna iunie, atunci când a fost cununia civilă. Evident, de-o parte şi de alta a mirilor s-au aflat tot soţii Chiricheş. Acum, în luna iulie, a avut loc căsătoria religioasă şi de fiecare dată emoţiile au fost biruite, astfel că totul a decurs perfect. Între cele două evenimente, Alexandru Ciucur şi soţia lui, Maria, au avut o lună de miere ca în poveşti în Thailanda. Aceasta a fost programată până în cununia religioasă deoarece trebuia să coincidă cu vacanţa fotbalistică. Ciucur (28 de ani) evoluează din acest an la FC Voluntari şi pentru el campionatul deja a început. În ceea ce-l priveşte pe Chiricheş, internaţionalul nostru aşteaptă să vadă ce decizie vor lua în privinţa lui cei de la Napoli. Conform presei italiene, englezii de la Stoke City au făcut o ofertă de 15 milioane de euro pentru căpitanul naţionalei noastre, dar peninsularii au refuzat-o. Totuşi, asta nu înseamnă că românul va începe campionatul la Napoli, căci şi Sampdoria insistă pentru a-şi asigura serviciile lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net