Vlad Chiricheş: «O lună m-am chinuit să aleg diamantul!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai în formă fotbalist român, internaţionalul Vlad Chiricheş, are planuri mari pentru 2014. Anul care se va încheia peste o lună i-a adus un transfer de la Steaua la Tottenham, iar pe plan sentimental un răspuns pozitiv la cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o Sabrinei, fata cu care se iubeşte de peste cinci ani.

Vlad Chiricheş este pe val! Profesional, dar şi sentimental. Evoluţiile fotbalistului l-au propulsat la echipa naţională, a ajuns chiar căpitan, la 24 de ani, şi a „prins" un transfer în Premier League, la Tottenham, unde joacă etapă de de etapă. A făcut-o foarte bine şi joi seara, în Europa League, fiind decisiv în victoria obţionută de englezi, 2-0 la Tromso.

simeon stalpnicul png

Vlad a plănuit o cină romantică la Paris

simeon stalpnicul png

Una dintre explicaţiile ascensiunii fulminante a fundaşului orginiar din Bacău este şi viaţa extrasportivă pe care o duce. Chiricheş este un tip foarte cuminte şi liniştit! S-a „cuplat" cu Sabrina din 2008 şi în acest an a făcut marele pas şi a cerut-o de nevastă.

"Cel mai greu mi-a fost să găsesc un inel potrivit pentru ea. Ca oricărei fetei, îi plac diamantele şi mai bine de o lună m-am chinit să aleg piatra potrivită", s-a confesat apătărorul. Vlad a făcut totul ca la carte: a dus-o pe iubita lui la Paris, a planut o cină romantică, trandafiri, lumânări şi evident, inelul cu diamant.

Sabrina nu avea cum să-l refuze, aşa că au şi stabilit ca nunta să aibă loc în vara lui 2014. Acum, Chiricheş şi logodnica sa locuiesc la Londra, oraş pe care amândoi îl îndrăgesc enorm. De altfel, Vlad a fost obişnuit să facă naveta în capiatala Angliei de ragul Sabrinei, care a studiat la o universitate londoneză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net