Vreţi să vă rupeţi oasele înainte de meci?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Campionii României pleacă astăzi către Georgia, unde mâine dispută prima manşă a turului III preliminar al celei mai importante competiţii inter-cluburi de pe continent, împotriva lui Dinamo Tbilisi. Pănă să intre în febra partidei, steliştii s-au relaxat două zile, găsindu-şi distracţii care de care mai periculoase.

În mod sigur steliştii au înţeles greşit mesajul transmi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Profitând de faptul că meciul cu Astra a fost amânat, tehnicianul a alcătuit un progam ceva mai lejer pentru elevii săi, în sensul că aceştia au avut timp şi de puţină relaxare. Unii dintre campioni au înţeles că odihna contează enorm în viaţa sportivilor, însă au fost şi excepţii.

Nikolici îşi face curaj să intre în apă

simeon stalpnicul png

Fotbalistul îşi ia avânt...

simeon stalpnicul png

Chiar dacă nu este vorba de fotbalişti care au „pierdut" nopţile în cluburi sau au băut până le-a venit rău, au fost şi elevi ai lui Reghe care au „călcat pe bec". Şi asta pentru că şi-au riscat viaţa. Cele mai concrete exemple: muntenegreanul Stefan Nikolici şi fundaşul Florin Gardoş.

... şi plonjează în Lacul Snagov

simeon stalpnicul png

Atacantul încearcă să se urce pe saltea...

simeon stalpnicul png

Atacatul a ieşit în week-end cu gaşca de prieteni la Snagov şi, „sufocat" de temperaturile ridicate, a decis să facă baie în Lacul Snagov. De la scăldat până la o eventuală tragedie ar fi putut fi doar un pas, pentru că jucătorul n-a fost deloc precaut atunci când s-a aruncat, artistic, în apă. A fost aproape să se dea cu capul de ponton, a încercat să se ridice pe salteaua pneumatică, dar a alunecat. În momentul în care, după mai multe încercări, părea că este în siguranţă, prietenii i-au „făcut-o", răsturnându-l din nou în lac. În cele din urmă, după ceva chinuială, atacantul pe care Reghecampf se va baza în meciul de la Tbilisi, a reuşit să ajungă pe ponton.

...dar este răsturnat de prieteni

simeon stalpnicul png

Coechipierul său, Florin Gradoş, a fost şi mai puţin inspirat în ceea ce priveşte distracţia. Tot pe Lacul Snagov, dar însoţit de iubită, fundaşul s-a dat în spectacol pe ski jet. A „călărit" valurile, până când unul s-a dovedit mai puternic decât el şi l-a răstrunat. Gardoş a avut mare noroc, întrucât căzătura putea să-i afecteze serios integritatea corporală.

Florin Gardoş s-a plimbat cu ski jet-ul, dar aproape că s-a accidentat şi el

simeon stalpnicul png

Meciul de la Tbilisi, transmis de Digisport

După incidentul de la Skopje, când echipa de reporteri PRO TV a fost agresată verbal şi fizic de managerul Stelei, Mihai Stoica, şi de bodyguardul acestuia, postul patronat de Adrian Sârbu a decis să nu mai „liciteze" pentru transmiterea meciurilor campioanei. Astfel, partidele cu Dinamo Tbilisi au fost preluate de Digisport, post care a plătit 100.000 de euro pentru această dublă manşă. Primul meci e programat mâine, de la ora 19.00, iar returul peste o săptămână, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net