Walter, cadou de ziua lui Paszkany: «Îi iau... trei puncte!»

Ultima actualizare:

    Florian Walter,  patronul Universităţii
Florian Walter, patronul Universităţii

Derby-ul Clujului se joacă azi, când şeful „ceferiştilor" împlineşte 40 de ani, dar între şefii rivalelor „meciul" a început cu o săptămână înainte când gazdele au stabilit preţul unui bilet între 150 şi 250 de lei.

Decizia celor din Gruia i-a şocat pe fanii Universităţii. Dar, aceştia au găsit metode inedite de a face rost de banii necesari accesului pe stadion.

Unii au donat sânge şi de suma strânsă vor cumpăra bilete, alţii au intrat în posesia unor tichete tipărite pentru fanii gazdelor, legitimaţii ce au preţul modic de un leu.

Cei care au cerut acreditări nu au fost atât de norocoşi pentru că au fost numiţi retarzi mintal şi-n tot acest timp casierii arenei din Gruia se plâng că nu-i nimeni la casele de bilete.

Situaţia tensionată a dus la replici dure între finanţatorii echipelor, Paszkany şi Walter, iar ultimul a ţinut să-i dea replica.

„Eu n-aş fi făcut aşa ceva. Întrebaţi-i de ce au pus asemenea preţuri.

Dacă eram în locul domnului Paszkany aş fi pus un preţ mic sau chiar intrarea gratuită, dacă era meciul chiar de ziua mea, eu făceam petrecere, le dădeam suporterilor de băut", a explicat Walter.

Apoi, a continuat: "Nu-l înjura nimeni dacă erau preţuri normale. De ziua lui o să-i luăm...trei puncte! Eu ştiu prin ce criză trece România şi nu vom pune niciodată astfel de preţuri la bilete, la noi vor fi mereu 15 - 20 de lei".

Galeria, «dedicaţii» pentru Paszkany

Suporterii "studenţilor" vor să-i strice aniversarea lui Arpad Paszkany şi pe tot parcursul meciul vor scanda împotriva sa.

simeon stalpnicul png

Deja, fanii s-au "încălzit" la antrenamentul echipei, sloganul favorit fiind "Banii de pe bilete să-i daţi pe medicamente".

La meci, susţinătorii Universităţii Cluj i-au pregătit alte mesaje mai puţin ortodoxe, unul dintre ele fiind inspirat dintr-o piesă a celor de la Paraziţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net