Walter: "Nu vreau să ajung să-mi aducă suporterii colivă, aşa cum a păţit Copos"

Ultima actualizare:

    Florian Walter
Florian Walter

Florian Walter, finanţatorul Petrolului, echipă ce a câştigat Cupa României, nu vrea să mai continue în fotbal din cauza problemelor economice.

"Mă voi gândi dacă mai rămân la Petrolul. N-aș mai vrea să continui în fotbal, dar mă voi gândi în câteva zile. E foarte greu să te lupți în România cu problemele economice pe care le avem. Nu avem mină de diamante, ci doar niște firme. Eu sunt un gunoier, după cum mă făcea un coleg din fotbal; alții sunt cu agricultura. Dacă mă retrag, cu siguranţă nu voi investi la altă echipă", a declarat Florian Walter la Digi Sport.

"Nu mi-au plăcut imaginile cu George Copos şi suporterii Rapidului, când i-au dus o tavă de colivă. Nu cred că el a vrut să facă rău în fotbal, ci numai bine. Am primit și eu amenințări de la Cluj, anul trecut", a declarat finanţatorul Petrolului.

 "Am investit bani și efort la Petrolul. Am mai câștigat o Cupă cu Dinamo, dar nu eram eu la pupitru. Cred că am câștigat pe merit, după o muncă extraordinară. Jucătorii și-au dat sufletul pe teren și am câștigat în fața unei campioane, nu oricui. Sunt de felicitat și cei de la CFR, sunt o echipă puternică, dar familia Petrolul a câştigat", a mai spus Walter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net