Zăpada a «paralizat» Liga I

Ultima actualizare:

    Dinamoviştii  s-au chinuit să  alerge prin zăpadă
Dinamoviştii s-au chinuit să alerge prin zăpadă

Drumurile au devenit impracticabile din cauza ninsorii abundente, ceea ce a dat peste cap programul echipelor din Liga I. Patru dinamovişti nu s-au prezentat la şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă, zborul de azi către Spania e pus în pericol, iar steliştii Bourceanu şi Iorga sunt blocaţi acasă.

Veştile proaste au început să curgă pe bandă rulantă, iar cei mai afectaţi sunt chiar jucătorii celor două mari rivale, Dinamo şi Steaua. "Câinii" au ajuns vinerea trecută în ţară după 12 zile de cantonament în Antalya şi antrenorul Stoican le-a acordat liber 48 de ore. Ieri, toţi urmau să se reunească la Săftica pentru pregătire şi de azi urma a doua perioadă de pregătire centralizată, la Marbella, în Spania. Însă, nu toţi au ajuns la baza de lângă Bucureşti.

Bărboianu, Dragoş Grigore, Rus şi Cioinac nu au putut efectua drumul către Capitală din oraşele natale, iar Ţucudean a ajuns în cele din urmă de la Arad, dar a apelat la o cursă aeriană.

Mai mult, dinamoviştii şi-au mutat sediul de la Săftica fiindcă terenurile erau impracticabile şi s-au cazat la un hotel din Otopeni, de unde azi ar trebui să plece în Spania, însă deplasarea nu era atât de sigură din cauza condiţiilor meteo.

Dacă lotul lui Stoican va pleca spre tărâm iberic conform orarului, fotbaliştii care nu s-au putut prezenta la reunire se vor alătura roş-albilor direct în cantonament. De partea cealaltă, steliştii au trecut şi ei prin momente grele. După ce-au aşteptat duminică aproape cinci ore pentru a decola spre Malaga, în special din cauza celor care au decis să apeleze la serviciile unei linii low-cost în locul uneia de linie, acolo nu s-au putut baza pe serviciile lui Bourceanu şi Neagu. Ambii au fost blocaţi la Slobozia  şi urmau să ajungă sub comanda lui Reghe cu o altă cursă.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a făcut deplasarea în stagiul din Spania, dar nu drumurile blocate l-au împiedicat să părăsească ţara, ci organele legii care anchetează Dosarul Transferurilor.

Meme a lipsit deja la termenul din data de 22 ianuarie, fiind plecat alături de roş-albaştri în cantonamentul de la Marbella, iar următoarea înfăţişare la Curtea de Apel e programată la data de 29 ianuarie, judecătorii cerând ca prezenţa celor implicaţi să fie obligatorie. Astfel, dacă ar lipsi, pe numele lui Stoica s-ar emite mandat de aducere.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net