„Zeul” Modric, adus cu picioarele pe pământ

Ultima actualizare:

    Luka Modric
Luka Modric

Croatul a avut parte de un meci de coşmar la doar două zile după ce a fost numit de FIFA fotbalistul anului 2018.

Real Madrid a fost umilită (0-3) de FC Sevilla în cel mai nefericit moment cu putinţă pentru mijlocaşul Luka Modric, cel care luni seară fusese desemnat cel mai valoros jucător al planetei.

După un deceniu de supremaţie a cuplului Messi – Ronaldo, croatul Modric a preluat ştafeta de MVP în viziunea FIFA, iar prima ocazie pentru a arăta că îşi merită premiul a venit rapid, la 48 de ore distanţă. Miercuri, la Sevilla, decarul celor de la Real Madrid ar fi trebuit să strălucească pentru a nu da apă la moară contestatarilor.

A fost însă o seară mizerabilă a „galacticilor”, surclasaţi la scor de neprezentare de FC Sevilla, într-un meci în care lui Luka Modric nu i-a ieşit absolut nimic. Proaspătul „zeu” al fotbalului mondial a băgat mingea în poarta andaluzilor, dar golul său a fost anulat de tehnologia video (VAR), Modric fiind surprins într-un ofsaid minuscul. Pentru ca frustrarea vicecampionului mondial să fie deplină, croatul de 33 de ani a văzut un cartonaş galben pentru proteste, iar apoi a fost înlocuit de antrenorul Realului, cu 20 de minute înainte de finalul partidei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net