Rapidiştii sunt disperaţi să transfere urgent mai mulţi jucători pentru că n-au legitimaţi decât 13 şi sâmbătă joacă împotriva Stelei, în prima etapă a sezonului.


Astfel, portarul Mircea Bornescu, rămas liber de contract după aventura la Petrolul, a ales să revină în Giuleşti, în ciuda lipsei de perspectivă la acest club. Bornescu are 34 de ani şi a mai jucat la Rapid între 2009 şi 2011.

Au făcut grevă ca să primească 1.000 de euro

Giuleştenii au trăit ieri o nouă zi de coşmar. LPF a virat în conturile clubului 100.000 de euro, dar conuducătorii s-au făcut iniţial că plouă şi nu le-au dat jucătorilor niciun leu din aceşti bani. Pancu şi compania au recurs atunci la grevă, refuzând să se antreneze până în momentu lcând nu vor fi şi ei plătiţi. Dându-şi seama că lucrurile sunt pe cale să explodeze, administratorul judiciar, Cristina Andronache, a hotărât ca fiecare jucător să primească 1.000 de euro, fapt care s-a întâmplat. Suma e una derizorie având în vedere faptul că e primul salariu după 13 luni de secetă. Până atunci, încă patronul Adrian Zamfir se face că negociază cu Angelo Massone şi Valerii Moraru, dar nu dă deocamdată clubul falimentar niciunuia dintre ei.

 

Loading...