Zinedine Zidane nu mai e antrenor la Real Madrid

Ultima actualizare:

    Zinedine ZidaneFOTO: Guliver/ Gettyimages
Zinedine ZidaneFOTO: Guliver/ Gettyimages

Antrenor al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane (48 de ani) se va întâlni, astăzi (joi, 27 mai), cu preşedintele Florentino Perez. Potrivit lequipe.fr, francezul îl va informa pe șeful clubului iberic că nu va mai continua la gruparea vicecampioană a Spaniei.

UPDATE:

Clubul Real Madrid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, despărţirea de antrenorul Zinedine Zidane. "Real Madrid anunţă că Zinedine Zidane a decis să pună capăt acualului său mandat de antrenor principal al clubului nostru. Acum trebuie să îi respectăm decizia şi să ne exprimăm recunoştinţa pentru profesionalismul, devotamentul şi pasiunea sa de-a lungul anilor şi pentru ceea ce înseamnă el pentru Real Madrid. Zidane este una dintre marile legende ale clubului Real Madrid şi moştenirea sa se extinde dincolo de ceea ce a realizat ca antrenor şi ca jucător la clubul nostru. El este conştient că are un loc în inimile fanilor Real Madrid şi că va avea întotdeauna o casă la Real Madrid", se arată în comunicat.

Potrivit presei spaniole, Zidane şi-a anunţat jucătorii de plecarea sa încă dinaintea ultimei runde. Decizia a fost luată după un an competițional fără reușite. Real Madrid a ocupat locul 2 în LaLiga, după Atletico Madrid, și a fost eliminată de Chelsea Londra în semifinalele Ligii Campionilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a echipei Real Madrid în 11 martie 2019, la 284 de zile după plecarea sa. Acesta l-a înlocuit atunci pe Santiago Solari.În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez se află la primul an când nu a câștigat niciun trofeu cu Real Madrid. Ca jucător, Zidane a câștigat următoarele trofee cu formația iberică: titlul de campion al Spaniei (2003), Supercupa Spaniei (2001, 2003), Liga Campionilor Europeni (2002), Supercupa UEFA (2002) și Cupa Intercontinentală (2002).Ca antrenor, Zidane are în palmares titlul de campion al Spaniei (2017, 2020), Supercupa Spaniei (2017, 2020), Liga Campionilor (2016, 2017, 2018), Supercupa UEFA (2016, 2017) și CM al cluburilor (2016, 2017). Pe lista tehnicienilor care l-ar putea înlocui pe Zidane se află Massimiliano Allegri, Raul şi Antonio Conte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net