Ziua decisivă pentru Rapid: scapă de faliment?

Ultima actualizare:

    Rapidiştii speră să scape de faliment şi să promoveze în Liga 1Foto: Mediafax
Rapidiştii speră să scape de faliment şi să promoveze în Liga 1Foto: Mediafax

Emoții uriașe pentru rapidiști vineri, 4 martie. Cei din Giulești vor afla dacă procedura de insolvență se va prelungi sau clubul intră în faliment. În plus, diseară, fotbaliștii pregătiți de Dan Alexa au meci crucial pentru promovare, cu Dunărea Călărași.

A venit momentul zero pentru viitorului Rapidului. Tribunalul București va judeca astăzi cazul ”vișiniilor” și judecătorii vor decide dacă salvează echipa de faliment, prelungind procedura de insolvență sau nu. Din păcate pentru fanii echipei de sub Podul Grant, previziunile sunt sumbre. 

Patronul Valerii Moraru a dezvăluit că există datorii uriașe în acest moment. Nu mai puțin de 12, 5 milioane de euro, dintre care nouă milioane doar la Fisc.  Potrivit sport.ro, pentru a evita falimentul, omul care, teoretic ar trebui să aducă bani la Rapid, vrea să propună reeșalonarea datoriei către Fisc, în mai multe tranșe, pe durata a doi ani. Departe de problemele financiare, jucătorii lui Dan Alexa încearcă să se concentreze pe meciurile din Liga secundă. Rapidiștii au mari șanse de promovare în acest sezon, iar pentru asta trebuie să treacă diseară, de la ora 18.00, de un adversar de temut: Dunărea Călărași. Pentru a fi sigur că vor avea la stadion un număr cât mai mare de spectatori, fotbaliștii giuleșteni au vândut miercuri bilete pentru meciul cu Dunărea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net