Ziua decisivă: Totul despre România - Grecia! Iată echipa de start a României!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Click!" vă oferă toate informaţiile despre meciul din această seară, decisiv pentru un loc la Campionatul Mondial din Brazilia.  România a fost învinsă în partida tur, 3-1 pentru trupa elenă,şi acum are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. Dacă "tricolorii" înving cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă rezultatul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

UPDATE Mai e o oră până la meci. S-au anunţat echipele oficiale. România va juca în formula 4-1-4-1, cu un singur închizător.

Iată echipa: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Hoban - Torje, Maxim, Tănase, Stancu - Marica.

UPDATE Mai sunt două ore până la meci. Deşi oficialii naţionalei şi-au dorit ca meciul România - Grecia să se joace cu acoperişul tras, responsabilii FIFA nu şi-au dat acceptul.

UPDATE Mai sunt trei ore până la meci. La ora 18.30, se deschid porţile Arenei Naţionale.

Accesul suporterilor români în incinta stadionului se va face prin:

- Poarta 1 Vest (dinspre Str. Maior Coravu) pentru deţinătorii de bilete în Tribuna Vest;

- Poarta 2 Nord (dinspre Str. Pierre de Coubertin) pentru deţinătorii de bilete în Peluza Nord şi Tribuna Est (poarta F);

- Poarta 3 Sud (dinspre Bd. Basarabia) pentru deţinătorii de bilete în Peluza Sud şi Tribuna Est (porţile D; E);

- Poarta 4 Est (dinspre Magazinul Oficial al FRF, Str. Sg. Vasile Şerbănică) – pentru deţinătorii de bilete în Tribuna Est.

UPDATE Mai sunt patru ore până la meci. Veste bună pentru cei peste 50.000 de fani care vor fi astăzi pe Arena Naţională. Site-ul federaţiei a anunţat că versurile imnului naţional "Deşteaptă-te, române" va fi proiectat pe ecranul stadionului.

UPDATE Mai sunt cinci ore până la meci. România va juca în formula 4-4-2, în atac urmând să fie Stancu şi Marica.

Iată echipa: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Torje, Hoban, Tănase, Maxim - Stancu, Marica.

UPDATE Mai sunt şase ore până la meci. Grecii au vrut să se destindă, dar frigul i-a determinat să intre în hotel după numai un minut. Suficient timp încât angajaţii stabilimentului respectiv să-şi facă câteva fotografii cu vedeta Konstantinos Mitroglou, cel care a marcat două goluri în disputa de pe arena Karaiskakis din Pireu, mai ales că tehnicianul Fernando Santos a lipsit, el preferând să stea în cameră.

UPDATE Echipa naţională e în şedinţă la Mogoşoaia. Exerciţiu de imaginaţie pentru Piţurcă. Top trei discursuri mobilizatoare pe care ar putea să le ţină acum lui Marica şi compania:

UPDATE Mai sunt 7 ore până la meciul cu Grecia. Tricolorii au fost de dimineaţă la plimbare la Mall Băneasa.

Mai sunt 9 ore până la partidă. Meciul va fi transmis în direct la Antena 1 de la ora 21.00

Eliberaţi. Cei opt suporteri români arestaţi în Grecia au fost eliberaţi, dar nu vor avea dreptul de a asista la meciul de pe Arena Naţională. în caz contrar, ei vor fi reţinuţi de poliţişti români. Dacă nu ar fi fost eliberaţi, cei de la peluză erau hotărâţi să hiuduie imnul Greciei, fapt ce ar putea atrage sancţiuni din partea FIFA.

Susţinere. Atacantul Ciprian Marica a postat dimineaţă un mesaj mobilizator pe contul său de Facebook: "Hai România! Împreună până la capăt!".

1700 de fani greci la meci. "Aşteptăm aproximativ 1.000 de suporteri din Grecia cărora li se vor adăuga circa 700 care fac parte din comunitatea elenă din România. Până la această oră au ajuns în România aproximativ 300 de suporteri, cu un avion şi două autocare prin vama Giurgiu. Suporterii greci sunt însoţiţi de jandarmi până în Piaţa Constituţiei şi apoi mai departe în Centrul Istoric. În jurul orei 17.00, suporterii greci se vor întoarce la autocarele din Piaţa Constituţiei şi vor face deplasarea împreună cu jandarmii la stadion", a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

Mutu. Atacantul Adrian Mutu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de încurajare pentru echipa naţională: "Oricând şi oricum, indiferent de situaţie, voi fi alături de echipa naţională a României! Hai Româniaaaaa! Doamne ajută!". Acum trei zile, "Briliantul" a făcut mişto de Piţurcă punând pe contul său de Facebook o fotografie a selecţionerului al cărui chip fusese înlocuit cu al actorului britanic Rowan Atkinson, cunoscut ca Mr. Bean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net