Nesimțire maximă a ultrașilor dinamoviști față de Cristian Țopescu

Ultima actualizare:

    Cristian Topescu a murit ieri, la 81 de aniFoto: Realitatea TV
Cristian Topescu a murit ieri, la 81 de aniFoto: Realitatea TV

Meciul dintre Juventus Bucureşti și Dinamo București a fost marcat de moment care nu fac deloc cinste galeriei ”câinilor roșii”, aceștia dându-și în petic chiar într-un moment în care decența era singura variantă posibilă.

Mai exact, decesul lui Cristian Țopescu a generat un moment de reculegere în memoria celui mai cunoscut jurnalist sportiv din România, vocea de legendă care a însoțit toate marile performanțe ale României în domeniul sporturilor. Doar că, la meciul câștigat de Dinamo împotriva celor de la Juventus, fanii ”câinilor roșii” au reușit să întineze memoria lui Cristian Țopescu cu scandări trivial la adresa rivalilor de la Steaua București, echipa de suflet a marelui comentator sportiv.

Iar de parcă asta nu ar fi fost destul, liderul galeriei dinamoviste, Elias Bucurică a mai agresat și un jurnalist, lovindu-l peste ceafă pe cameramanul din zona peluzei ultrașilor ”câinilor roșii”.

"Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", a anunțat Spitalul Elias din București, printr-un comunicat de presă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net