Florian Munteanu a dat lovitura după ce a fost ales de Sylvester Stallone să interpreteze rolul principal în filmul ”Creed 2”, care va continua seria Rocky.


Pugilistul va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul "Rocky IV". De altfel, Dolph Lundgren îşi va relua rolul în noul film, programat pentru lansare în toamna acestui an.

Cât de bine arată românul ales de Sly Stallone să joace în următorul ROCKY!

sly-670x400.jpg


Pugilistul Florian Munteanu a fost ales de Sylvester Stallone pentru respectivul rol
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

„Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone pe contul lui de socializare media. Iar Forian a dat share acestei postări cu mândrie.

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a hotărât să devină boxer dorindu-şi să-i calce pe urme tatălui său, care a practicat acest sport. Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen – sport şi media – şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

Vezi pe www.okmagazine.ro mai multe fotografii cu cel care va juca rolul principal în noul film ”Creed”!

 

Sylvester Stallone a confirmat distribuţia noii producţii pe plaforma Instagram în luna ianuarie şi l-a felicitat pe Florian Munteanu. ”Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone, lângă fotografia tânărului plin de mușchi.

sly-670x400.jpg

florian munteanu pugilist film
Stallone l-a felicitat pe Florian pe Instagram
foto: Instagram

 

Florian se află la filmări, în America

Filmările sunt în toi, iar fotoreporterii de peste Ocean i-au surprins pe actori pe platourile de filmare din Philadelphia, America.

florian_muntean_si_lundgren_spl1671163_001.jpg

florian munteanu pugilist film
Florian Munteanu și Dolph Lundgren filmează pentru «Creed 2» în Philadelphia
Foto: Guliver/Splashnews

 

În imagini apar Dolph Lundgren și Florian Munteanu. Cei doi sunt îmbrăcați sport, poartă geci identici și se aflau cel mai probabil într-o pauză de filmare.

Pugilistul a lucrat și ca model

Fostul pugilist și actual ambasador al circuitului Superkombat este născut și crescut în Germania, părinții lui fiind români. Florian face box de la 12 ani, fiind inspirat de tatăl său care a practicat acest sport. 

florian-2.jpg

florian munteanu pugilist film
Florian este născut și crescut în Germania

 

Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen - sport şi media - şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014, potrivit IMDb. Florian a lucrat și ca model.

Scenariul filmului a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes "Rocky".

 

 

Loading...