Atacantul spaniol Alvaro Morata a jucat ultimul meci pentru Chelsea la mijlocul lunii ianuarie, devenind apoi indisponibil în urma unei probeleme medicale la spate.


Zilele trecute, antrenorul londonezilor, Antonio Conte, a precizat că nu ştie exact când va putea conta din nou pe Morata, nefiind exclusă o absenţă îndelungată, chiar până la finalul stagiunii.

În aceste condiţii, fanii lui Chelsea au luat foc atunci când au văzut pe reţelele de socializare un filmuleţ postat de frumoasa soţie a fotbalistului, Alice Campello.

campello-moratajpg.jpg

Alvaro Morata şi Alice s-au căsătorit în 2017

Mai exact, Alice şi Alvaro s-au filmat într-un moment de tandreţe petrecut în locuinţa lor, un dans exagerat de energic. Însărcinată cu primul copil, Alice n-a ezitat să sară de câteva ori în braţele lui Morata, un exerciţiu fizic total nerecomandat în cazul unei accidentări la spate.

alice.jpg

Alice l-a solicitat la maxim pe Alvaro

Deşi nu se ştie exact data la care a fost făcută filmarea, Alvaro Morata a intrat în gura suporterilor. "Ar fi mai bine să joace decât să danseze", a comentat pe Twitter unul dintre fanii grupării engleze.

Loading...
Citeste tot despre: