Adevărul despre despărţirea Irinei Shayk de Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo şi Irina au avut o relaţie de aproape trei aniFoto: Hepta
Cristiano Ronaldo şi Irina au avut o relaţie de aproape trei aniFoto: Hepta

Ultima zi a anului 2014 a fost una pe care Irina Shayk n-o va uita niciodată. În loc să se bucure de Revelion, rusoaica a plâns în aeroportul din Madrid, în drum spre Maldive.

La mai mult de-o lună de când nu mai formează un cuplu, nu se ştia încă exact care au fost motivele rupturii dintre Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk. Un prieten apropiat al frumoasei rusoaice a făcut puţină lumină în acest caz, dezvăluind pentru revista „Hello!” felul în care Irina şi-a petrecut ultima zi din 2014. „A fost o ceartă puternică în casa din Madrid pe care cei doi o aveau împreună. Ea a plecat imediat spre aeroport, acolo unde a prins-o şi Anul Nou, plângând, aşteptând un avion spre Maldive”, a declarat prietenul Irinei, care n-a dorit să-şi dezvăluie identitatea. 

„Era şocată şi complet devastată. Nu mai putea ignora adevărul care îi stătea în faţă”, a completat sursa respectivă, semn că cearta a pornit de la suspiciunile rusoaicei privind aventurile lui Ronaldo cu alte femei.

De altfel, zilele trecute, întrebată despre calităţile pe care le admiră la un bărbat, fotomodelul de 29 de ani a răspuns cu subînţeles: “Cei cinstiţi şi loiali!” Rămasă singură, Irina fost cuplată imediat de presă cu actorul Dwayne Johnson, partenerul ei din filmul “Hercules”. “Cei doi nu au o relaţie romantică”, a precizat apropiatul rusoaicei.

De altfel, Irina Shayk n-a avut companie de Ziua Îndrăgostiţilor, consolându-se cu “ciocolată, o sticlă mare de şampanie şi cu filmul Pretty Woman”, aşa cum a recunoscut chiar ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net