Retrasă din activitate la doar 29 de ani pentru a se putea dedica vieții de familie, fosta tenismenă Ana Ivanovic continuă să atragă privirile datorită frumuseții ei.


Căsătorită din 2016 cu fostul fotbalistul german Bastian Schweinsteiger, campion al lumii în 2014, Ana Ivanovic are doi copii, dar perioadele de sarcină nu au lăsat nici o urmă pe trupul ei perfect.

ana_ivanovic_sexy.jpg

Ana Ivanovic a rămas la fel de sexy ca în vremurile în care juca tenis
Ana Ivanovic a rămas la fel de sexy ca în vremurile în care juca tenis
FOTO: Profimedia

Ea a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă izolată, alături de cei mici, iar fotografiile publicate demonstrează că sârboaica a rămas aceeași zeiță a frumuseții de pe vremea când era considerată cea mai sexy sportivă din lume.

ana_ivanovic_spate_plaja.jpg

Ana Ivanovic la plajă
Ana Ivanovic la plajă
FOTO: Profimedia

Ana, care va împlini 33 de ani la 6 noiembrie, are doi băieți, pe Luka, născut la 18 martie 2018, și pe Leon, care s-a născut la 30 August 2019. Familia Schweinsteiger locuiește acum în SUA, la Chicago, acolo unde Bastian a jucat până anul trecut, când s-a retras din activitate, la formația Fire, din MLS.

Ana Ivanovic a avut momentul de glorie la 21 ani, în 2008, atunci când a reușit să cucerească titlul de la Roland Garros, rezultat care a dus-o și pe primul loc în lume. Ea mai are în palmares o finală la Australian Open, în același an, și o semifinală la Wimbledon, în 2007. A cucerit în total 15 titluri în tenisul profesionist.

 
 
Loading...