Jocurile Olimpice de Iarnă au dus în Coreea de Sud o mulţime de fete frumoase, dar natura acestor sporturi le face greu sesizabile. Toate sunt îmbrăcate până în dinţi şi e imposibil să distingi bombele sexy de participantele, să spunem mai puţin sexy.


Totuşi, fizionomiza poate să ofere nişte indicia, iar la rusoaica Anastasia Bryzgalova nu ne-au înşelat deloc. Sportiva în vârstă de 25 de ani, campioană mondială de curling, la Kazan, în 2016, proba de dublu-mixt, arată senzaţional şi fără costumul de iarnă mulat pe ea. Contul său de Instagram e plin de fotografii de la plajă, acolo unde Anastasia fuge ori de câte ori poate. Studentă la Sankt Petersburg, aceasta nu mai poate fi însă curtată, pentru că e deja doamnă.

nintchdbpict000384637410.jpg

Anastasia e căsătorită cu partenerul ei de dublu-mixt
Foto: Instagram

Doamna Krushelnitskia, mai exact, pentru că Anastasia e căsătorită cu partenerul său Alexander Krushelnitskiy, împreună cu care a luat bronzul la PyeongChang. Pentru ea Olimpiada din Asia a luat sfârşit, dar cine mai vrea s-o vadă are o şansă la Mondialul de Fotbal, de la vară, care este găzduit, printre altele, şi de oraşul ei natal, Sankt Petersburg.

nintchdbpict000384637403.jpg

Sportiva din Sankt Petersburg face performanţă la sporturile de iarnă, deşi pare să nu-i displacă foarte mult nici vara
Foto: Instagram

yutk.jpg

Anastasia este o frumuseţe răpitoare şi asiaticii sau prins imediat cum au văzut-o
Foto: Instagram

setht.jpg

Rusoaica e căsătorită cu Alexander Krushelnitskiy, alături de care a ieşit campioană mondială la Kazan, în 2016
Foto: Instagram

dfgr.jpg

Anastasia s-a născut la Sankt Petersburg şi studiază sportul în oraşul de la Marea Baltică
Foto: Instagram

h_54110820.jpg

Anastasia s-a apucat de curling întâmplător, iar acum e una dintre cele mai bune din lume. La nivel de echipă de club joacă pentru CC Adamant
foto: EPA
Loading...