Simona Halep va debuta luni în mod oficial în sezonul 2021. Ea va juca în turul secund al turneului australian Gippsland Trophy contra unei rusoaice care este considerată un adevărat sex-simbol în circuit.


Principala favorită a competiției organizate la Melbourne a fost direct calificată în turul secund al întrecerii australiene și va juca luni, de la ora 9.30, ora României (în direct la Digi Sport), contra Anastasiei Potapova. Aceasta a trecut în manșa inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-0, pe americanca Whitney Osuigwe. Situată pe locul 101 în lume, Potapova va fi o adversară în premieră pentru a doua jucătoare a lumii. Ex-sovietica a ocupat cea mai bună poziție în clasamentul mondial în iunie 2019, când a fost pe 64 WTA.

anastasia_potapova_plaja_1.jpg

Anastasia Potapova, la plajă în Dubai
Anastasia Potapova, la plajă în Dubai
FOTO: Instagram

Foarte bună prietenă cu canadianca de origine română Bianca Andreescu, Potapova a fost protagonista unor fotografii ”fierbinți” la plajă alături de campioana de la US Open 2019. Cele două, care s-au antrenat împreună timp de peste o lună la Dubai, nu s-au sfiit să se pozeze îmbrățișate, intrigându-i pe fani, care credeau că formează deja o pereche, lucruri infirmate apoi de Bianca.

anastasia_potapova_rochie_sexy.jpg

Anastasia Potapova, sexy la cină
Anastasia Potapova, sexy la cină
FOTO: Instagram
 
 
Loading...
Citeste tot despre: