Arbitra Claudia Romani a încins atmosfera pe o stradă din Miami, când a ieșit din casă mai mult dezbrăcată. Modelul italian a ales să poarte o rochie neagră, extrem de transparentă, lăsând la vedere lenjeria intimă asortată ținutei sexy.


Claudia Romani a lăsat puțin loc imaginației, însă este cunoscută pentru astfel de apariții. Bruneta, care are atestat de arbitru în liga de fotbal profesionistă, este un model destul de cunoscut în industrie. Ședințele foto pe care le preferă Claudia Romani sunt cele extrem de sexy, pe care nu oricine are curaj să le facă. De data aceasta, ea a fost surprinsă pe stradă îmbrăcată într-o ținută care nu a acoperit mai nimic. Așa cum era de așteptat, toate privirile au fost ațintite către focoasa brunetă, care este obișnuită să fie în centrul atenției oriunde se duce.

claudia-romani-3.jpg

Claudia Romani
Italianca este foarte mândră de formele sale
Foto: Profimedia

Claudia Romani preferă să fie model

Considerată cea mai sexy arbitră din lume, Claudia Romani a intrat în lumea modellingului în urmă cu 7 ani. Ea a fost pe locul II în topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depășită doar de celebra Beyonce. De-a lungul anilor, a pozat pentru o serie de publicații renumite, precum Playboy și Maxim Italia. De asemenea, ea a apărut în multe reclame pentru brand-uri cunoscute, printre care Samsung, Toyota sau Ford. 

„Să alerg pe terenul de fotbal cu jucătorii și să dețin controlul meciului a fost o oportunitate irezistibilă pentru mine. Mi-a plăcut mult!”, a declarat Claudia Romani pentru o revist locală. 

Bruneta este mai mereu în tabloidele din Italia, datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați celebri. În trecut, Claudia Romani s-a iubit cu fotbalistul Filippo Inzaghi, apoi a trecut la milionarul Kevin Gleizes.

 

Citește și

Claudia Romani, cea mai sexy arbitră de fotbal, poziții indecente la plajă! Toți s-au uitat la ea

Arbitra Claudia Romani, show erotic în cele mai sexy poziții! A arătat tot

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 
 
Loading...