Balotelli o vrea înapoi pe fosta iubită, dar numai «prizonieră»

Ultima actualizare:

    Fanny Neguesha e una dintre cele mai bine cotate fotomodele din lume
Fanny Neguesha e una dintre cele mai bine cotate fotomodele din lume

Deşi oficial sunt despărţiţi de aproape un an, Mario şi Fanny continuă să se vadă şi să se iubească. Balotelli i-a transmis însă frumoasei mulatre că o va primi înapoi în viaţa lui doar ca o femeie de casă.

La finalul unui sezon dezastruos la Liverpool, cu accidentări şi goluri puţine, Super-Mario Balotelli (24 de ani) are timp berechet de întâlniri amoroase. Atacantul italian nu e implicat în prezent într-o relaţie stabilă, ultima parteneră oficială fiind Fanny Neguesha (25 de ani), de care s-a despărţit în septembrie 2014. Culmea, Balotelli tot la Fanny trage, dar o ţine pe jar pe modelul de origine belgiană. Într-un recent interviu, fosta logodnică a lui Super-Mario a dezvăluit detalii explozive despre pretenţiile fotbalistului.

„Sunt pregătită de o împăcare, dar în anumite condiţii. Am început din nou să vorbim şi să ne întâlnim. El ar vrea să trăiesc doar pentru el, să stau acasă cu el şi atât. Nu vrea să mă vadă la televizor, nu crede în proiectele mele. De ce vrea să mă ţină prizonieră? Am şi eu visurile mele, am studiat pentru asta. Eu nu i-am cerut niciodată să renunţe la fotbal pentru 10 ani”, sunt doar câteva dintre declaraţiile incendiare date de Fanny revistei „Chi”.

Mario Balotelli şi Fanny Neguesha pot forma din nou un cuplu, dar fotbalistul are pretenţii pe  care modelul belgian le consideră inacceptabile
Mario Balotelli şi Fanny Neguesha pot forma din nou un cuplu, dar fotbalistul are pretenţii pe care modelul belgian le consideră inacceptabile

Îşi doreşte un băieţel de la ea

Mario Balotelli are deja o fetiţă, Pia, cu o fostă iubită, Raffaella Fico, însă italianul îşi doreşte enorm un băieţel care să-i calce pe urme. „Vrea un fiu de la mine, mi-a zis asta de mult timp. Dar nu pot să fiu doar eu cea care face sacrificii. Deocamdată nu vreau să port inelul de logodnă cu care m-a cerut în căsătorie. Îl las la el cu speranţa că vom ajunge în cele din urmă la o înţelegere”, a mai spus Fanny Neguesha.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net