Bernadette Szocs, dublă campioană europeană cu echipa României la tenis de masă, nu este doar talentată, ci și una dintre cele mai frumoase sportive ale României. Ea a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie fotomodel.


Pasionată de beauty, Berni a dezvăluit și ce i-ar fi plăcut să facă dacă nu se apuca de tenis de masă. “Îmi place mult tot ce e legat de frumusețe. Îmi place să am grijă de mine, sunt încântată când trebuie să schimb hainele de sport cu cele elegante, mă simt în elementul meu. Probabil că dacă nu eram sportivă, lucram în industria de beauty și apăream în reclame”, a declarat Bernadette Szocs pentru Sportsnet Group.

szocs_1.jpg

bernadette szocs sexy
Benadette Szocs se simte perfect in faţa aparatului de fotografiat
FOTO: Instagram

Sportiva recunoaște că deși a fost înzestrată cu multe calități fizice, nu acestea au ajutat-o să obțină performanțele pe care le are în tenisul de masă până la vârsta de 25 de ani. Ci antrenamentele intense, făcute până la epuizare. ”Nu m-am bazat niciodată pe frumusețe în sport. Nu știu dacă mă ajută la ceva. În sport doar talentul și munca sunt cele care contează! Atât! Vreau să fiu cea mai bună în tot ceea ce fac!”, a mai spus Bernadette.

szocs_2.jpg

bernadette szocs sexy
Bernadette Szocs adoră să facă plajă
FOTO: Instagram

Sportiva a început tenisul de masă la 6 ani și jumătate, iar la 10 ani a plecat la Bistrița, la Centrul Olimpic. Nu e singura din familie care practică acest sport. Berni împărtășește aceeași pasiune cu fratele ei, Hunor, component al lotului de seniori. Sportiva e, printre altele, dublă campioană europeană cu echipa României în 2017 și 2019, de 3 ori vicecampioană europeană cu echipa României, a obținut două medalii de argint la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene de la Minsk din 2019, a participat cu echipa la JO de la Rio din 2016. A fost campioană Top 16 Europa la senioare în 2018 și vicecampioană un an mai târziu, campioană a Ligii Asiei în 2017, campioană națională la simplu și dublu mixt cu fratele ei, de 12 ori campioană europeană de cadeți și juniori. În 2021, va fi prezentă la JO de la Tokyo cu echipa. “Medaliile și trofeele sunt mândria mea! Am muncit mult pentru ele, recunosc, nu mai știu unde să le pun, dar nu vreau să mă opresc! Pentru asta muncesc atât de mult!“, a încheiat dubla campioană europeană cu echipa la tenis de masă, Bernadette Szocs.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: