Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România, a fost angrenată două luni în cele mai tari concursuri internaționale din pandemie. 

După 8 luni în care a stat doar în țară, lucru neobișnuit pentru ea, două luni Bernadette Szocs a fost plecată de acasă. Cea mai sexy jucătoare de tenis de la noi a concurat la Cupa Mondială din China, care a avut loc în orașele Shanghai, Weihai și Zhengzhou, apoi în Macao și în Europa. ”A fost un drum lung, știam că o să dureze foarte mult, am zburat 25 de ore. Am avut două escale din cauza pandemiei, în China nu te primesc decât dacă vii din anumite țări. Când am ajuns, am avut ghinion, un pasager a ieșit pozitiv și din cauza persoanei respective a trebuit să stau și eu în carantină”, rememorează Bernadette Szocs.

După 17 zile de carantină și un singur antrenament de 40 de minute, la Cupa Mondială Berni a reușit să ajungă între primele 16 sportive din lume. Concursurile din China s-au desfășurat în condiții de pandemie, cu foarte multe restricții, în afară de hotel și sală, Szocs nu a văzut nimic altceva. Timp de mai bine de două săptămâni, cât a stat în carantină a fost testată zilnic! “A fost foarte greu, la ei testele sunt foarte dure, durează două minute, îți bagă bețișorul în nas și în gât, dar în nas îl țin aproape două minute. Sunt cele mai stricte regului”, spune sportiva.

bernadette_szocs_china.jpg

Bernadette Szocs, alături de celelalte sportive paraticipante la Cupa Mondială din China
Bernadette Szocs, alături de celelalte sportive paraticipante la Cupa Mondială din China

Din China, Berni a zburat în Macao, o țară pe care și-a dorit mult să o viziteze, la un concurs unde participi doar dacă te afli în primele 30 de jucătoare ale lumii. „Mi s-a îndeplinit un vis să ajung în Macao, a fost extraordinar, la acest concurs regulile au fost diferite, mesele negre, teraflexul negru, totul diferit. A fost foarte frumos”, mai spune ea.

szocs_1.jpg

bernadette szocs sexy
Benadette Szocs se simte perfect in faţa aparatului de fotografiat
FOTO: Instagram

Din Asia, Berni a luat avionul spre Europa și zece zile a stat în orașul austriac, Linz, unde, a concurat cu echipa de acolo în Champions League. „Am ajuns în Austria, după 6 săptămâni de stat în China. Ne-am oprit în finală, din păcate am pierdut la două puncte”, mai povestește ea.

Sportiva a revenit în țară miercurea trecută, iar joi dimineață era deja la antrenament. Pentru ea, anul sportiv încă nu s-a încheiat, în aceste zile urmând să participe la Buzău, la Cupa României.

szocs_2.jpg

bernadette szocs sexy
Bernadette Szocs adoră să facă plajă
FOTO: Instagram
 
 
Loading...
Citeste tot despre: